< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (380. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ekitike bir asistide yedi, ekleyelim. Kenshin a.k.a. Donnarumma Ekitike'den olmayacak gibi. Mitrovic'i alsın artık şeyh Messi'nin yerine. Olmayacak böyle. Ne diyorsun?
-
Messi’nin;
tarihin en çok gol atan oyuncusu olması için 30 gole,
Cl tarihinin en çok gol atan oyuncusu olması için 12 gole,
Cl tarihinin en çok asist yapan oyuncusu olması için 3 asiste,
İhtiyacı var sadece:)
Ronaldocular korkudan titremekte pek haksız sayılmazlar, ellerinde tutabilecekleri tek dal da kayıp gidiyor.
Korkmayın bu kadar çünkü bu istatistikler messi severlerin umrunda değil:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Penaltıları çıkarırsak Messi'nin bu sezonki PSG istatistiği Barcelona'daki istatistiğinden daha iyi.
Messi Barcelona olmadan yapamaz abiiiiiii
-
Psg messi sayesinde şu an dünyada bu kadar ünlü tüm gözler orda. Ben cl felan alacaklarını düşünmüyorum, garip bir oyun şekilleri var Türkiye de böyle kadro olup böyle oynatılsa medya neler der.
Yani maccabi bile dişe diş oynayabilir sırf kaliteden dolayı psg işi çözüyor buna rağmen 2 gol yiyor iyi takımdan yediklerini düşünün.
Bana psg emekliler takımı gibi geliyor direk para ile alakalı direk boş pas yapmaya dayalı şekilde oynuyor kaleye 10dk da felan gidiyor messi aldığında pozisyon ne oluşuyor sadece durum bu.
Napoli bile psg yi eleyebilir, 7 gol yoksa rüyasında atardı psg rakip açık oynamasa bu hucum şekli ile cl alsınlar helal derim ben.
Futbollarini gram sevmiyorum sırf messi birseyler yapiyor diye izliyorum adam.
PSG'nin temel birkaç sıkıntısı :
- Donnarumma ve Markinyos'un hataları bitmiyor. Sürekli hata yapıyorlar. Bunların hatası olmasa geçen sene Real PSG'yi eleyemezdi.
- Ramos'un yaşlılığı net bir şekilde belli.
- Neymar topu çok fazla kaybediyor. Her maç en az 10-15 top kaybıyla oynuyor. Rezillik
-
LEOOOOOOOOOOOOOO
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PSG'de defans yok. Ön hattın kalitesi sayesinde ilerliyorlar bakalım şimdilik. Nereye kadar ama!
İnsan değil!
Bu sezon en fazla gole katkı yapan futbolcular;
1- Lionel Messi (29)
2- Erling Haaland (26)
3- Neymar Jr (26)
4- Kylian Mbappe (22)
5- Robert Lewandowski (22)
Bambaşkasın.
-
Messi has now provided 2⃣0⃣ assists in the league in 2022, by far his best in a calendar year!
2022 2⃣0⃣🅰️ 🆕📈
2020 1⃣6⃣🅰️
2018 1⃣6⃣🅰️
2011 1⃣6⃣🅰️
-
-
Pepsim yine köy liginin en güçlü takımında ligin zayıf takımlarından birine şov yapmış. Beni PSG'ye koyun 3 ay idman yapayım bu performansı ben de yaparım.
Köy liginin en iyi takımında şov yapmak kolay yiyorsa Marsilya'ya gitsin Monaco'ya gitsin orada şov yapsın.
Premier Lig vs söylemiyorum zaten 2 dakikaya dili dışarı çıkar oralarda seviyesi oralar değil :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hüüüüüğ...
Ronaldo- Messi rekabeti çoktan bitti. Artık bu konu ilgimi çekmiyor. Ortada rekabet kalmayınca sıkılıyorum. Belki konuyu bırakırım.
-
Bende bırakacam sanırım. Daha fazla Penaldocu ağıtı çekesim yok.
aglaman bile keyif vermiyor artik.
-
Pep Guardiola: "Messi'nin tahtını işgal etmek isteyenlere üzülüyorum. Böyle bir şeyin imkanı yok, o herkesten daha iyi. Mükemmel bir futbolcu ve yapması gereken her şeyi yapabiliyor, üstüne bunu her üç günde bir tekrarlıyor."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Jose Mourinho, Jurgen Klopp, Antonie Conte, Tuchel, Jupp Heynckes, Ten Hag ;)... Dünyadaki Sir Alex Ferguson hariç neredeyse hemen her teknik direktör Messi'yi daha iyi buluyor. Hatta Türkiye'deki teknik direktörlerin hemen hepsi de Messi diyor. Ne demiş Fatih Terim, Bir de Messi iki de Messi üç de Messi.
Dünyadaki sporcuların %80'i Messi daha iyi diyor ama bu adam kendini nedense ünlü futbol duayenleri Kenshin, Braveheart, maşık ve BullPower gibilerine beğendiremiyor. Bilirsin bu kişilerin sözleri çok değerli. Messi yıllardır kendini bunlara kanıtlamaya çalışıyor, biliyorsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X