Şimdi Ara

Paris Hilton Albüm Çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hilton otellerinin varisi Paris Hilton albüm çıkarıyor.

ABD'de ''yılın aptalı'' listesinde Michael Jackson'dan sonra ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney ile ikinci sırayı paylaşan Hilton, Hong Kong Prestige dergisinin haziran sayısında yayımlanan açıklamasında, albümünün reggae, pop ve hip-hop karışımı olacağını ve albümün ilk parçasının ''Stars are Blind'' adlı bir reggae parçası olacağını söyledi.

Hilton'ın bu albümde ayrıca, Rod Stewart'ın ''Do You Think I'm y'' adlı parçasının yeni versiyonunu yapacağı belirtildi. Albümün tamamının çok farklı tarzlardan oluşacağını belirten Hilton, müziğin her türlüsünü sevdiğini, bu yüzden bu albümünde herkese bir şeyler vermek istediğini ifade etti.

Albümündeki 7 şarkının sözlerini kendisinin yazdığını belirten Hilton, sesinin iyi olduğunu ve her zaman şarkı söyleyebileceğini bildiğini, ancak çok ''utangaç'' olduğunu kaydetti.

Dergi, Hilton'ın ''Stars Are Blind'' şarkısının bu ay içinde Warner Records ve kendi firması Heiress Records tarafından çıkarılacağını, albümün de bu yıl sonunda tamamlanacağını yazdı.

Kaynak:http://www.sabah.com.tr/gun99.html

Haber daha önce forumda verildiyse affola...

• işi gücü kalmadi. filmlerini izledim beş para etmez. hatta digiturk salonda mumya evi gosteriliyor çok yapmacik oynayamiyor hic

birde tepeler diye bi filmde oynamişti igrenc otesi

gundemden düşmüyor tabii gizli videolar felan filmler şimdide album

• onun yapımcısıda erol kösedir
  • Çıkarsın ya her şeyini çıkarsın o bebeğim benim kıyamam ben ona
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Çıkarsın ya her şeyini çıkarsın o bebeğim benim kıyamam ben ona

Filmlerinde millet çatır çatır kıyıyor ama
  • BİR O ÇIKARMAMIŞTI TAM OLDU PİYASADA BİR BEN EKSİK

• Bence bi belgesel albümü çıkarsa köşeyi döner dicem ama zaten hilton otellerinin varisi ne köşesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• bizim mankenleri örnek aldı heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Luaxelit

Bence bi belgesel albümü çıkarsa köşeyi döner dicem ama zaten hilton otellerinin varisi ne köşesi

İnsan hayatının üremesi ile ilgili belgeselleri var kendisinin
  • Of bırakın ya bu FORUM kirletmekten bir işe yaramaz ELERİMİZİ YORDUĞUMUZA DEYMEZ
  • Çıkarttı mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attention whore diyor yabancılar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parçanın ismide o karanlıktaki gozler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.