Beklenen gün geldi. PSG dominasyonu bitiyor. Efsane bir takım geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paris FC Taraftarları (Ana Konu)

-
-
Paris FC, gerçekten şansli. Çünkü, PSGyle rekabet yaratip çok fazla büyüyebilirler lakin Arnault ailesi ve Red Bullin planlari ne? Bir top kulüp mü yaratacaklar? Yoksa biraz yatirim yapip, sonra vazgeçecekler mi? Arnault ailesinin futboldaki planlarini bilmiyorum. Red Bullda topçu yetiştirmekten öteye gidemedi. Leipzigle bile şampiyonluğu hedeflemediler. Tabii ki, Leipzig şehri küçük ve nufusu az. Bu kez, Paris avantajina sahipler. Bu yüzden, farkli olabilir bu kez.
Red Bullun know-how ve Kloppun etkisi ne kadar olacak? UEFA, ne kadar para aktarmalarina izin verecek? PSG Land yapilana kadar Paris FCnin stadi da olmayacak. Poissydeki araba fabrikasinin sahipleri fabrikayi satma kararini 2025 sonuna biraktilar. PSG Landin yapilmasi birkaç yil sürebilir. PSG, o zaman Parci birakabilir ancak.Arnault ailesinin Paris FCyle ilgili planlarini bilmeden sağlikli bir yorum yapabilmek çok zor bence ama dominasyonu bitirebilecek bir takim en çok PSGnin işine gelir.
-
Bence Redbull leipzig gibi yapacaklarını zannetmiyorum. Paris bence futbol şubelerinin reklam yüzü olacak gibime geliyor. O yüzden güzel bir yatırım yapacaklarına inanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Yapayzeka037 Dietrich Mateschitz rahmetli olduktan sonra, Leipzig ve Salzburga yatirim yapmayi azalttilar. O günden beri olduklari seviyeyi korumaya çalişiyorlar. Hatta, onu bile başaramadilar. Freundun Münihe gitmesinden sonra Salzburgta kötü. Açikcasi, Kloppu futbolun başina getirmelerine şaşirmiştim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X