< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Paribu Sinema Gününe Özel 140 TL değerinde CGV para (10. sayfa)
-
-
Uyar kardeşim, gözlüğe para kaptırma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben evden getirdim sorun çıkmadı gözlüğünüz yoksa kasadan alabilirsiniz dedi bilet kontrolcü arkadaş gözlük fiyatıda 8₺
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mozilla+Chrome+Uygulama+Telefon Tarayıcı.
Bunlardan denedim vermemişti. Siz önceden hata alıp daha sonrasında bugün mü denediniz ve alabildiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 13 Aralık 2022; 20:15:33 > -
Ben Cinemaximum Cineverse olduktan sonra ilk defa uygulamadan aldım hocam. Daha önce denemedim. Belki de düzelmiştir bir hata varsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAIN DELON -- 13 Aralık 2022; 21:58:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kod satmak isteyen varsa alabilirm
140₺ bi 48₺ bi kod var isteyen varsa ikisini 100₺ ye bırakırım
Verildi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excelerator -- 15 Aralık 2022; 0:2:28 > -
hesapta 37tl kaldı. üzerine para ekleyip bilet alamıyoruz sanırım
-
Yakın zamanda gidemeyeceğim sinemaya, puan bugün silinirse diye bilet aldım haftaiçine ama kalan puan silinmedi demek ki boşa aldık. Şimdi bileti iade edip puanı geri alabilecek miyiz bakalım.
Hesaptaki puan 140 sinema 2 kişi 190 TL üzerine ücretle 50 TL alıp puana ekleyebiliyor muyuz? Deneyen var mı?
-
kullanici tanimlanmasi icin musteri hizmetlerine mail atin adresi unuttum ben attim ertesi gun cgv parami kullan secnegi acildi cok rahat aliorum biletimi
CGV paramı kullan seçeneği var zaten, sorun onu kullanırken oluyor. MH'ye yapmadığım şey kalmadı hala düzelmedi. Gişeyi uğradığımda deneyeceğim.
-
imax 2 kişi 190 TL yapıyordu üzerine 50 TL ekledim az önce bileti uygulamadan sorunsuz olarak satın aldım.
-
İade nasıl yaptın hocam? Çünkü iade kısmında kredi kartı numarası istiyor.
Bu puanların skt'sini görme gibi bi imkanımız yok mu?
Hesabımda 200 küsür puan kaldı, cek satısta insanlara %25 indirimle bilet alıyorum bitsin diye. SKT göremiyor muyuz?
-
Paribu hediye 1 ay diğer satış 6 ay
1 ayı geçti hediye verdiği puanlar silinmedi.
Sistem oturmamış çok açık var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X