Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.672
Cevap
97
Favori
751.458
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • dostum son kuruşuna kadar hak eden bi parfüm istersen yarın bi parfumerıde sık koluna ne demek istedigimi anlıycaksın
    quote:

Orjinalden alıntı: fortress34

quote:

Orjinalden alıntı: sakgoz79

valla cs de 50 liği vardı 27-28 pound cıvarıydı sanırım ben 35 pound a 100 lüğünü aldım zaten 100 lük arıyodum fellik fellik:)
    quote:

Orjinalden alıntı: can_247

valla pazartesi cs den dispatch oldu cuma günü gelir diye düşünmekteyim ...

inşalllaaaaaaaaaaaaah

ah üstad yaktın sen bizi..
    bu konuya girdiğimden beri 15. siparişimi verdim sayende 1 million ile..
    yalnız şaka maka ilk defa bir parfüme 97 lira verdim acıttı azcık..

• Arkadaşlar PACO 1 Million kokusunu deneyen var mı?Gerçekten övüldüğü kadar var mı bu koku?
    Kalıcılığı ve freshliği nasıl acaba?

Orjinalden alıntı: can_247

haberler :)

ALALALALA
  • 1 Million 'u çok abartmışlar. Denedim. O kadar ahım şahım bir parfüm değil. Koku olarak eşi benzeri çok fazla. Top satılıyorsa yakında sıradan ucuz bir parfüm haline gelebilir ismine ve şekline aldanmamak lazım kesinlikle altın külçe değerinde değil. Kalıcılığı da pek yok 2-3 saatten fazla durmadı bende. Alanlara hayırlı olsun ama hayal kırıklığı olabilir dikkat. denemeden almayın.
  • bende boynerde dneedim gerçekten çok hoş kalıcı geldi bana .mesela black xs denedim o da bana kötü geldi
  • FD den verdiğim sipariş için takip numarası çıkmadı, tıkladığımda çok fazla numara girdiniz yazıyordu. bununla ilgili olarak attığım maile gelen cevap:

quote:

We cannot give you a tracking number for Turkey although your order is on a tracked service

Kind regards

"Takipli kargo ile satınalmış olsanız bile Türkiye için takip numarası veremiyoruz"

çaresiz bekleyeceğiz artık, madem takip nosu vermiyorlar 6.5 pound u niye alıyorlar?!

Ayrıca VAT iadesi ile ilgili attığım maile de:

quote:

VAT in the UK is 15%. We cannot offer a VAT chargeback service but you can claim it from the UK tax office.

"İngiltere deki kdv %15 dir, biz size vergi iadesi yapamıyoruz ancak UK vergi ofisinden iade talep edebilirsiniz"

Ne farkı var bu adamların cheapsmells ten anlamadım, kendilerini yormamak adına hiçbirşey yapmıyorlar, bir daha almadan önce iki defa düşüneceğim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 9 Nisan 2009; 17:54:44 >

• arkadaslar önerdiğim son site olan www.perfumecare.co.uk nin müşteri hizmetleri berbat bilginiz olsun sabahtan beri 4 mail attım hala dönen yok ve siparişim hala pending yani bekleme durumunda siparişi dün verdim adamlar hala pending diyo ve maillerede cevap veren yok demekki tek angut müşteri hizmetleri ülkemizde yokmuş angutlukta küreselleşmiş:)
  • bu arada fragrancedirect in takipli diyip de takip numarası vermemesi çok garip. ingiizlcesi olan biri taksipsiz 2,5 pound la takipli 6,5 puond arasında o zaman ne fark var diye sorabilirmi. bu arada perfumcare sitesinde de about us contact bölümlerinde hiçbir bilgi yok resmen. ne bir adres telefon firma adı hiçbirşey yok. biraz hayal kırıklığı oldu bu iki site galiba.
    birde şu extrascents de 20 ytl ye yakın kargo parası çıkıyordu onda da takip numarası vermiyorlar mı takipli de bilen var mı

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

bu arada fragrancedirect in takipli diyip de takip numarası vermemesi çok garip. ingiizlcesi olan biri taksipsiz 2,5 pound la takipli 6,5 puond arasında o zaman ne fark var diye sorabilirmi. bu arada perfumcare sitesinde de about us contact bölümlerinde hiçbir bilgi yok resmen. ne bir adres telefon firma adı hiçbirşey yok. biraz hayal kırıklığı oldu bu iki site galiba.
    birde şu extrascents de 20 ytl ye yakın kargo parası çıkıyordu onda da takip numarası vermiyorlar mı takipli de bilen var mı
  • beyler bugun yarın ve pazartesı ıngılterede "Good Friday " ve "Easter Monday" tatili bu yuzden tum bankalar kapalı sıparıslerımız en erken salı gunu gönderilebilir. şimdi parfumacare lütfetti de cevap attı maıllerıme bılgınız olsun

Orjinalden alıntı: luciferian

FD den verdiğim sipariş için takip numarası çıkmadı, tıkladığımda çok fazla numara girdiniz yazıyordu. bununla ilgili olarak attığım maile gelen cevap:

quote:

We cannot give you a tracking number for Turkey although your order is on a tracked service

Kind regards

"Takipli kargo ile satınalmış olsanız bile Türkiye için takip numarası veremiyoruz"

çaresiz bekleyeceğiz artık, madem takip nosu vermiyorlar 6.5 pound u niye alıyorlar?!

quote:

VAT in the UK is 15%. We cannot offer a VAT chargeback service but you can claim it from the UK tax office.

"İngiltere deki kdv %15 dir, biz size vergi iadesi yapamıyoruz ancak UK vergi ofisinden iade talep edebilirsiniz"

Ne farkı var bu adamların cheapsmells ten anlamadım, kendilerini yormamak adına hiçbirşey yapmıyorlar, bir daha almadan önce iki defa düşüneceğim!

Bu durum kafamda acaba takipsiz gönderipte takipli mi diyorlar sorusunu getirdi çünkü cheapteki siparişim kaybolduğunda royalin sitesinden takip edebiliyordum bu duruma temkinli yaklaşmak lazım.

• quote:

şiddetle tavsiye ederim bu fiyata daha iyisi şamda kayısı hemde lamborghini fresh bi kokusu var
    http://www.fragrancedirect.co.uk/Coty/Coty-Lamborghini-Forza-Eau-de-Toilette-Spray-100ml/invt/0019418
    quote:

Orjinalden alıntı: drakin

arkadaşlar şöyle 10 pound veya altında tavsiye edebilceğiniz cs den veya fd den parfüm varmı deneme amaçlı almak istiyorumda siteyi hemde almışken kullanmak istiyorum parfümü ?

peki kalıcılık nasıl dostum kalıcılık?o kadar bekleyip ucuz fiyata fason bir parfüm almış olmayalım

• quote:

beyler bugun yarın ve pazartesı ıngılterede "Good Friday " ve "Easter Monday" tatili bu yuzden tum bankalar kapalı sıparıslerımız en erken salı gunu gönderilebilir. şimdi parfumacare lütfetti de cevap attı maıllerıme bılgınız olsun

aynen öle ya tüm avrupa yediler bizi isayı carmağa gerdiler ya bu günlerde
  • dostum 5 pound a satılan parfumden 40 pound luk performans beklemıyceksın:) fıyat/performans olarak son derece güzel fresh bi koku bana göre tabı sonucta parfum bu kişiden kişiye değişiyo, misal burda one million u begenmeyen hatta cok kotu dıyen arkadaslar var ben agzım acık görüyorum burda:) benım son zamanlarda ck euphoria intense den sonra en cok begendıgım parfüm one million ama begenmeyen begenmıyo göreceli işte
    quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

quote:

şiddetle tavsiye ederim bu fiyata daha iyisi şamda kayısı hemde lamborghini fresh bi kokusu var
    http://www.fragrancedirect.co.uk/Coty/Coty-Lamborghini-Forza-Eau-de-Toilette-Spray-100ml/invt/0019418
    quote:

Orjinalden alıntı: drakin

arkadaşlar şöyle 10 pound veya altında tavsiye edebilceğiniz cs den veya fd den parfüm varmı deneme amaçlı almak istiyorumda siteyi hemde almışken kullanmak istiyorum parfümü ?

peki kalıcılık nasıl dostum kalıcılık?o kadar bekleyip ucuz fiyata fason bir parfüm almış olmayalım

• quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

FD den verdiğim sipariş için takip numarası çıkmadı, tıkladığımda çok fazla numara girdiniz yazıyordu. bununla ilgili olarak attığım maile gelen cevap:

quote:

Kind regards

quote:

böyle salakça bir mail olamaz...

Öyle birşey olmaz, ben bir sürü alışveriş yapıyorum hep takipli numaraları var.

Takip numarası veremiyorsan niye takipli gönderi yapıyoprsun diyip, bir daha sizden alışveriş yapmayacağım diyin...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.