Şimdi Ara

Parex deterjan hazneli yer temizlik sistemi 6.50 TL-- Migros

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
3
Favori
694
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cok guzel ve fiyatina gore kaliteli bir seye benziyor, ben aldim.Ekstradan kutuda yedek silme bezi var, ve bezler makinada yikanabiliyor.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/29946445-31189-parex-deterjan-hazneli-yer-temizlik-sistemi

• merhaba, web de stoklarda bulunmamaktadır yazıyor mağazalarda varmıdır ki
  • Stokta yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben magazadan aldim. Ihtiyaciniz varsa boyle birseye en yakin magazada bakin.
  • hangi mağazadan aldınız
  • Migros tan biz Mugladayiz. Hatta oglen makinayi hemen denedim ve cok pratik ve cok guzel temizledigi icin gittim 2 adet daha aldim, evde bulunsun.
  • Hazneye suyu koydum sıkıyorum ama su akmıyor bendeki bozuk mu yoksa bi yolu mu var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mari_murat

Migros tan biz Mugladayiz. Hatta oglen makinayi hemen denedim ve cok pratik ve cok guzel temizledigi icin gittim 2 adet daha aldim, evde bulunsun.

Muğlamı offf çok şanslısın . Bütün delistler oralarda. İyi fırsatlar yakalarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

quote:

Orijinalden alıntı: mari_murat

Migros tan biz Mugladayiz. Hatta oglen makinayi hemen denedim ve cok pratik ve cok guzel temizledigi icin gittim 2 adet daha aldim, evde bulunsun.

Muğlamı offf çok şanslısın . Bütün delistler oralarda. İyi fırsatlar yakalarsın

hocam alanyada bi delist reyonu yapmışlar ağlarsın 1 milyoncu gibi askı vard saç spreyi var mandal var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.