Şimdi Ara

PARDUSTA düzeltilmesi gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NEREYE BUNLARI YAZICAMI BİLMEDİĞİM İÇİN BURAYA YAZDIM

1___]3yıldır pardus kullanıyom en iyi versiyonu herkesin dediği gibi 2008.2 burda demek istedim şu bütün insanlar sitelerde yazmışlar internete giremiyom ondan dolayı daha denemek istemiyorum diyolar yani yükleme bittikten sonra ağ komşularını kaptanda işaretleyip öle internete girebilmek bi çok pardus kullanmak isteyenleri hataya düşürdüğünden millet vaz geçiyo bu yüzden windowstaki gibi yükleme aşamasında karşımıza çıkmalı ve orda bu iş halledilmeli

2__)Sistem ayarlarında çözünürülüğü artdırdımızda bende 800*600 duruyo 1024*768 yaptımda sistem puh diye uçuyo açılışta siyah ekran geliyo sonrası uğraş ve ekran kartının drıvırı yüklü olduğu halde(7600gs sonix)

3___)masa üstünde simgeler inanılmaz büyük ve sinir bozucu

4___)depalardaki eski ve yeni programar ayrı depolarla millet yenisini indirip eskisini kurmaya çalıştında çakışma oluyo sistem uçuyo

5___)ben yanlışlıkla ne var ne yok depodan indirdim bunlarda tabi driverlara dikkat ettim çökmesin diye ama çöktü

6___)bi çok insan kablosuz bağlantıda sorun yaşıyo bunun giderilmesi

7___)bi çok insanda 5+1 ses sistemi var ve ilk açılışta 2+1 olarak görüyo normal ses simgesinden değilde başka bi programdan 5+1 yapabiliyoruz bunun ana ses meüsüne eklenmesi

8___)dijital tv kartı kullananlar mevcut yazılımlarla uğraşıyolar ama caffein hariç diğerleri hata veriyo ve çok kötü bu yüzden kullanıcıların bu konuda caffein programına yönlendirilmeleri

9__)bazı kullanıcılarda ben dahil simge küçült dedimizde sistem cekmecesi yok oluyo bunun halledilmesi

10_)Ati ekran kartı kullannlar maleseft pardusu yüklüyemiyo %98 yüklenişte hatayla karşılaşıyo

EN ÖNEMLİ KISIM

DİĞER LİNUX DAĞITIMLARINDA OLDUĞU GİBİ(UBUNTU) DVD HALİNDE PARDUSUN SİTABİL ÇALIŞAN YANİ CODEC EN ÇOK TERCİH EDİLEN OYNATICILAR VS BULUNAN KALIP HALİNDE SİTEDE YER ALMASI VE İNDİRİLEBİLMESİ

SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pardus- -- 31 Ekim 2009; 22:17:39 >

• internete giremiyorum derken ??? açılıştı seçtiriyor ? kablosuz ile mi girmek istiyorsunuz?

2- hocam maalesef kde biraz sinir bozucu.Gnome tavsiye ederim.Pardus ve gnome masaüstü ubuntudan daha iyi performans veriyor.

3- dolphini tam hatırlayamadım ama ctrl+fare topu ile büyültüp küçültebilirsiniz.

---

diğerleri için maalesef pardusun kendisi büyük bir sorun.2007,2008,2009 beni bezdirdi.Cidden pardustan soğutan sürümler.Fakat 2007.1, 2008.1 ile çok güzel sürüm elde edildi.

Pardusun hatası sürekli yayınlanmıyor.Ubuntu aylar öncesinden alfaları, betaları herkese açıyor.Bilemiyorum ne ama pardusta bir yerde oturtturamıyorlar.

cebitte verilen cdler kurulamadı.Nasıl böyle bir hata yaparlar ???
  • Dahası 2-3 tane problem yaşadığınız diye bunlar Pardus'un standart sorunları mı oluyor hemen? Kaç defa Özgürlükİçin portalının forumunda sordunuz gerçekten çok merak ediyorum. Ayrıca kodek vs programlar Pardus ile yüklü gelir. Çoğu incelemede Pardus'un en büyük artılarından birisi olarak bu gösterilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoxical_boy

Dahası 2-3 tane problem yaşadığınız diye bunlar Pardus'un standart sorunları mı oluyor hemen? Kaç defa Özgürlükİçin portalının forumunda sordunuz gerçekten çok merak ediyorum. Ayrıca kodek vs programlar Pardus ile yüklü gelir. Çoğu incelemede Pardus'un en büyük artılarından birisi olarak bu gösterilir.

HOCAM YAZILARIMI BENCE 1 KEZ DAHA OKU BENİM YAŞADIĞIM SORUNLAR DEĞİL BİNLERCE KİŞİNİN YAŞADIĞI VE NET ORTAMINA AKTARDIĞI SORUNLAR BUNLAR

BİDE CODEC OLAYI ZATEN SÜPER BİŞE BEN ONLA İLGİLİ BİŞE YAZMADIMKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pardus- -- 1 Kasım 2009; 21:19:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amone

pardus çok az kullandım ama ilk defa forumda birileri linuxun genel sorunları değil de pardusun sorunları diye bahsetmiş

evet bu şekilde yazdım çünkü pardus bizim ulusal işletim sistemimiz tabiki linux tabanlı sen microsoft tabanlı windows 2000 de sorunların varken gine aynı tabanlı milennum serinsinde de aynı sorun varken bunların çözümü ortakmıdır sence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Pardus-

quote:

pardus çok az kullandım ama ilk defa forumda birileri linuxun genel sorunları değil de pardusun sorunları diye bahsetmiş

evet bu şekilde yazdım çünkü pardus bizim ulusal işletim sistemimiz tabiki linux tabanlı sen microsoft tabanlı windows 2000 de sorunların varken gine aynı tabanlı milennum serinsinde de aynı sorun varken bunların çözümü ortakmıdır sence

ondan demedim, bazı arkadaşlar yalnızca bir dağıtımda yaşadıkları sorunları tüm linux dünyasına mal ediyorlar, o yüzden

olurmu hocam bu sorunlar hep var bunlarda giderilmiş halleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.