Şimdi Ara

PARDUSLA İLGİLİ SORULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- XP Bilgisayara taktığımız aygıtları otomatik tanıyor, çoğu zaman kurulum cd'si gerekmiyordu. Pardus'ta da aynı özellikler var mı?
    2- Ağdaki diğer bilgisayarlarda XP yüklü. Ağ Bağlantılarında bir sorun yaşanır mı?
    3- Harddisk C ve D şeklinde iki bölüm. C'de XP yüklü, D'ye Pardus'u yüklesek, her iki sistemi de istediğimizde kullanabilir miyiz.
    4- Pardus'u kaldırmak istersek sorun çıkar mı?

Pardus'tan bahseden sitelerde bu konularda bilgiye rastlayamadım. Bilgi verebilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Orjinalden alıntı: canerdeniz

1- XP Bilgisayara taktığımız aygıtları otomatik tanıyor, çoğu zaman kurulum cd'si gerekmiyordu. Pardus'ta da aynı özellikler var mı?
    2- Ağdaki diğer bilgisayarlarda XP yüklü. Ağ Bağlantılarında bir sorun yaşanır mı?
    3- Harddisk C ve D şeklinde iki bölüm. C'de XP yüklü, D'ye Pardus'u yüklesek, her iki sistemi de istediğimizde kullanabilir miyiz.
    4- Pardus'u kaldırmak istersek sorun çıkar mı?

Pardus'tan bahseden sitelerde bu konularda bilgiye rastlayamadım. Bilgi verebilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

1) Pardus henüz yeni bir işletim sistemi olduğu için bir çok driverı tanımıyor. Tanıdıkları var tabi ama...
    2) Gerekli programları kurup ayarları yaptıktan sonra hayır problem yaşanmaz, network şeklinde dosya paylaşımı yapabilirsiniz.
    3) Bildiğim kadarıyla evet
    4) Bildiğim kadarıyla hayır.

• Bilgiler için sağolasın Kerem kardeşim. Pardus'tan şimdilik vazgeçtim gibi.

Orjinalden alıntı: canerdeniz

Bilgiler için sağolasın Kerem kardeşim. Pardus'tan şimdilik vazgeçtim gibi.

Neden bu kadar çabuk pes ettiniz?
  • Aslında haklısın çabuk pes ettik biraz. İlk okuduğumda ve duyduğumda sevinmiştim bizim de bir işletim sistemimiz oluşturulduğu için. Fakat, aygıtları tanıtma ve yükleme sorunu kafama takıldı. Windows98 gibi olursa yani. Tabi hemen XP gibi gelişmiş bir sistem beklemek doğru değil. Yine de en azından Harddiskin ikinci bölümüne yükleyip bir denemek lazım. İlgine teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerdeniz -- 30 Mart 2006; 23:33:32 >
    Arabayla ilgili bilenlere soru
    9 yıl önce açıldı
    Karabasanla ilgili bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.