Şimdi Ara

PARDUS TA E-DEVLET E-BEYANNAME PARDUSTA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • çok iyi bir gelişme bence desteklenmesi gerekir ilerisi için çok umutluyum bütün devlet kurumlarının örnek alması gerekir be şahsen bir mali müşavir olarak bu olaya çok sevindim
    https://e-beyanname.mb-ggm.gov.tr/ebyn/download.html



  • Java ile yapılmış bir program ile tüm çalışma ortamlarına hitapeden program yazmışlar.
    Site üzerinden Pardus'un ismini kullanarak dağıtmaları çok güzel.

    Sadece bu programı kullanan, (kelime işlemci,msn ve internet de dahil tabi) kişiler için, sanırım bunlar muhasebeciler oluyor.
    Bu sistemin tamamen bedava ve virüs bulaşma ihtimali olmayan yani çok güvenli bir sistem olduğu anlatılırsa yakın zamanda Pardus veya diğer linux kullanıcılarının sayısı iyice artar ve mükemmel sona iyice yaklaşmış oluruz.
  • Hocam iyi günler.Ben kendi bilgisayarımda fedora 7 kullanıyorum.Eniştem serbest muhasebeci.Bugun E-Beyanname ile ilgili başlık dikkatimizi çekti.Eniştemde Pardusu kurmamı istedi.E-Beyanneame ile internet explorer ile sorun yaşamaktan bıkmış durumda. cd sini chip dergisinden buldum bu live cd ben simdi pardusu d sürücüsüne kurmak istiyorum.Kurulmadan direk live cd ile çalıştı.msj ordan yazdım.bunu direk kurulu hale nasıl getirebilirim?ve sistemden memnunmusunus Teşekkürler.
  • Elinizdeki cd zaten Çalışan CD (Live CD),www.pardus.org.tr 'den kurulan sürümünü indirebilirsiniz.
    İndirdiğiniz .iso uzntılı dosyayı nero 'yu açtıktan sonra "kalıbı diske yazdır" diyerek cd ye yazınız ve bilgisayarı onunla açp kurabilirsiniz.

    Kurmadan önce yine pardus.org.tr 'de ki kurulum kılavuzunu okuyunuz.
    e-beyanname yazılımını pardus'a kurmak zorunda değilsiniz. Tüm linux dağıtımlarında çalışacaktır.
  • hocam kurulum cd sini indirip pardusu kurdum.Benim eniştem serbest muhasebeci ve windowsdan bezmiş durumda e-beyanname de pardus için kurulum görünce alternatif olabilirmi diye bana sordu pardusda eskiii java ve beyanname programlarını kurmaya çalışıyorum bu eby programı için eski java gerekliymiş.onu kurdum.sora programı çalıştırmak için birşeyler yaptım.sh byn.sh çalıştı ama boş sayfa açıldı şimdi güncel javayı indirip onu kurmayı denicem belki çalışır diye hocam sen pardusda yada herhangi bi linuxda bu e-beyanname i kurmayı başardın mı?çalıştırmak için neler yaptın?bunun için eski javanın önce kurulup sonra yeni java nın kurulması lazımmış ama onu prgrama nasıl göstercem?teşekkürler
  • Bugün arkadaşa gitmiştim de yukarıda ki iletiyi onun adıyla yazmış bulundum.

    Bu ebeyanname ile ilgili benim hiç işim olmadı. Pardus'un diğer linux'lardan alt yapı farkı olmaması dolayısıyla e-beyanname'nin diğer Linuxlarda da çalışacağını söyledim.

    @MAVER2614 kendisi de kullanıyor herhalde. Sanırım size yardımcı olacaktır.
  • arkadaşlar aslında hiç kurcalamadım bende evde hem pardus hemde vista yüklü makinada ama uğraşırsam çözerim bi şekilde bu ralar bilgisayara zaman ayıramıyorum hem iş hem de özel (1 eylülde evleniyorum nasipse) dolyısıyla sadece haber niteliğinde başlığı açtım benim burada asıl önemsediğim günlük konular değil devletin yaklaşımı ilersi için umutlu
  • Seneye Pardus okullarda kullanılacak diye duydum. bilgisi olan var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.