Şimdi Ara

Pardus NTFS diskleri görebiliyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler pardus eklentisiz olarak ntfs diskleri fln görebiliyor mu göremiyor sa ubuntu yükliyeceğim

• Görüyor.
  • okuma yazma yapıyor mu peki ? ubuntu kadar sağlıklı mı
  • görmez ntfs windows un cıkardığı sistemdir fat veya ext2 formatına biçimlendimen gerekiyor
  • görür.
  • görür dostum ayrıca okuyup yazabilirde. ama bunun için ntfs-3g yi yüklemen gerekir.
  • Peki tamam görüyorsa ubuntu ve pardusun kod sistemi tamamiyle aynı mı okulda pardus görücez ama benim hoşuma ubuntu gidiyor.Çok farklılık olur mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Görür.
  • Linux NTFS görür fakat Windows ex4 görmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

görür dostum ayrıca okuyup yazabilirde. ama bunun için ntfs-3g yi yüklemen gerekir.

İşte bu kötü önceden denedim çok dandik birşeydi
  • bildiğim kadarıyla ubuntu da ntfs-3g aracılığıyla bağlıyor NTFS sürücüleri. Ubuntu ile Pardus'un temel farkı ubuntu varsayılan masaüstü olarak Gnome kullanırken Pardus KDE kullanıyor.
    Çok sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum ama yinede sorunlarınızahttp://www.ozgurlukicin.com/forum/ forumunda daha kolay cevap bulabilirsiniz.
  • Ubuntuda pek birşey yapmaya gerek yoktu ama neyse hiç ısınamadım pardus a ama bi deneyeyim
  • Pardus NTFS görür.Bizzat pardus la format atarken diskin yarısını ex4(linux) diğer yarısınıda NTFS olarak biçimlendirmiştim.Gayette kullandım NTFS kısmı ek bişeyler kurmadan.
  • 2007 de yada 2008de mi ne görmüyordu ek program ile görüyordu. Şimdi yükledim iyileştirilmiş baya hoşuma gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.