Şimdi Ara

Pardus Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soru açık ? pardus nedir ? ne işe yarar ?

• bir arkadaşın vasıtasıyla öğrenebilirsin ancak böyle netten hiç öğrenilmiyor ben denedim olmadı millet kod yazıyor falan ben daha kodların nereye yazılacağını bilmiyordum zor biraz

sorunun cvbı: linux işletim sisteminin bir dağıtımı
  • işletim sistemidir windows gibi birşey yani
  • anlamıyorum yav nasıl windows gibi bişey nedir bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: desqu

anlamıyorum yav nasıl windows gibi bişey nedir bu

Linux çekirdekli Türk işletim sistemi

Pardus Nedir ?
  • linüx içine kurulan bir sistem die biliyorum aynı ubuntu gibi ama yanlış biliyorda olabilirm
    (linüx windows gibi bir sistem işte açılış menüler prgramların uzantısı fln farklı yani öyle düşün)
  • vala daha acemiyim hiç bişey anlamam ama tahmin edebildim saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux mu Android mi?
    10 yıl önce açıldı
    Pardus Sanal Pc ye Nasıl Kurulur
    16 yıl önce açıldı
    Pardus, windowstan hızlı mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neyini anlamadın ki windows yokmu bilgisayarında işte pardustada linux oluo farklı sistemler 2 farklı program gibi düşün benzer amaçlı
  • valla pardusun cok pahalı bır vıskı oldugunu bılıyorum hepsı bu
  • Pardüs Beleş
  • linux temelli Türklerin çıkarmış olduğu işletim sistemi..pardus+berly ya da linux+berly yaz youtube a ve kemerini bağla
  • İşletim sistemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: desqu

soru açık ? pardus nedir ? ne işe yarar ?

Windows 98
    Windows XP
    Windows Vista
    bunların hepsi Microsoft tarafından üretilen ve bilgisayarlarımızın çalışmasını sağlayan işletim sistemleridir.
    Ancak dünyada sadece Microsoft işletim sistemi üretmiyor. Linux olarak adlandırılan ve temel açık kod yazılımıyla üretilen işletim sistemleri de vardır. Bunlardan bizi ilgilendireni PARDUS'tur. TÜBİTAK ve ODTÜ tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen bir projedir. PARDUS TÜRK İŞLETİM SİSTEMİ. Linux'un bize uyarlanmış halidir. Bil amcaya fazla para kaptırmak istemeyenlerin de desteklediği işletim sistemidir. 3 yılda oldukça yol alındı ve az biraz daha üzerinde çalışılırsa ( ve tabi hepimizin desteğine ihtiyacı var ) çok iyi sonuçlar alınacağını ve artık Microsoft'a trilyonlar kazandırmayı engelleyeceğini umuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.