KULLANICI ADINI VE ŞİFREYİ YAZDIKTAN SONRA (ULUDAG/ULUDAG) HATA MESAJI ALIYORUM SONRA STARTX KOMUTUNU YAZIP ENTERLADIĞIMDA BU MESAJLA KARŞILAŞIYORUM
HOSTNAME: MAKİNE İSMİ ARAMSI BAŞARISIZ OLDU
FATAL SERVER ERROR: SERVER İS ALREADY ACTİVE FOR DİSPLAY 0 İF THİS SERVER İS NO LONGER RUNNİNG REMOVE /TMP/.XO-LOCK
PLEASE CONSOULT THE X.ORG FOUNDATİON SUPPORT AT HTTP // WİKİ.X.ORG FOR HELP
GİBİ BİR MESAJ YARDIM İSTİYORUM XP DEN ÇOK SIKILDIM ABİLER...
Bak pardus türklerin geliştirmiş olduğu bir işletim sistemidir. ve Şu ana kadar Beta ları hep piyasadarır. İnşallah bizimkiler bunu tamamen bitirir bizde kullanmaya başlarız. Eğer Windowsdan sıkıldıysan Sana Tavsiye SUSE LİNUX 10.0 'dır. Harika bir arayüzü ve müthiş bir çalışma mekanizması vardır.
rm -rf /tmp/.xo-lock
komutunu verir misin, bir ihtimal çalışabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: bl_dead
Bak pardus türklerin geliştirmiş olduğu bir işletim sistemidir. ve Şu ana kadar Beta ları hep piyasadarır. İnşallah bizimkiler bunu tamamen bitirir bizde kullanmaya başlarız. Eğer Windowsdan sıkıldıysan Sana Tavsiye SUSE LİNUX 10.0 'dır. Harika bir arayüzü ve müthiş bir çalışma mekanizması vardır.
Şuan ki Pardus 1.0 sürümü beta değildir.
çalışmadı reis pcextra dergisinde kurulan cd var diye aldım bununkide çalışan cd cıktı kafayı yicem kotam doldu ay sonunu beklemek zoruma gidiyor
quote:
Orjinalden alıntı: penguin
rm -rf /tmp/.xo-lock
komutunu verir misin, bir ihtimal çalışabilir.
http://www.linux34.com sitesinden pardus 1.0 kurulum cd 2 ytl ye sipariş edebilirsin, ancak kargo masrafı size ait. Ben öyle yaptım ve sorunsuz kurdum, şu an Pardus dan bu mesajı yazıyorum.