Şimdi Ara

PARDUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BANA PAZARTESİYE KADAR ACİLEN TAR.GZ UZANTILI Bİ PARDUS PROG VE BUNUN KURULUMUNUN ANLATIMI LAZIM BEKLİORUM PM ATABİLİRSİİNİZ YADA MSN ADRESİM

genckartal-levent@hotmail.com

• Konu ile ilgili bilgiye buradan ulaşabilirsin..

• Konu Gerekli bölüme aktarılmıştır.
  • YAF BİDE BİZÖ PARDUS 2007 CARACAL SÜRÜMÜ BUUN İÇN ACİLEN PROGRAM LAZIM TAR.GZ UZANTILI
  • http://www.inndir.com/kategori.php?id=111 Bu siteden tar.gz uzantılı programa ulabiliriz.Nasıl kurulduğu hakkında kesin ve net bilgi lazım.
  • Eskiden her konuda anında yardımınız dokunuyodu bu siteden de umut kalmadı yardım etmiyo kimse.
  • HAKLISIN GARDAŞ DİOM ACABA BİZİM SORUNLAR ZORLASIODA ONDANMI ÖNCEDEN HOPARLÖRDÜ CART DI CURTTU .... ŞİMDİ AŞTIK ONDAN DIR İNŞ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pardus GNOME Masaüstü Ayarı
    3 yıl önce açıldı
    Ubuntu PC'ye Windows Kurulumu
    4 yıl önce açıldı
    Kali linux vs Ubuntu ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çünkü araştırma yapmak yerine doğrudan foruma soruyorsunuz. Dolayısıyla yardım edecek insanlar araştırsın bulsun gibi bir düşüncede oluyorlar.

Bunu sizin için söylemiyorum, forumda yardımcı olmaya çalıştığım bir çok konuda sorulan soruyu ilk önce google'da araştırıp, sonra oradan öğrendiklerimi söylediğim oluyor.

Yani adam foruma sormak yerine araştırsa çoktan bulmuş olacak.

Ayrıca sizin şu anki konu herkesin yardım edebileceği bir konu değil ve açıkçası bence biraz anlamsız bir soru.
    Linux için milyonlarca program vardır, bunlardan bir tanesini bulsanız, o programın kendi sitesine girseniz zaten orada o programın nasıl kurulacağını anlatıyordur.
  • Bilahare tar.gz bir paket uzantısı değil sıkıştırma formatı. Bu soruyu pisi için sorsanız anlamlı gelecek de tar.gz uzantılı bir Pardus programı?? Kaynak kodunu bulacağınız tüm yazılımları tar.gz formatında sıkıştırabilirsiniz. Soruyu daha önce de sormuştunuz o zaman da bir anlam veremedim. Size bu ödev olarak verildi ise ya ödevi verende bir ilginçlik var veya siz ödevi tam anlayamamışsınız..

Saygılarımla..
  • Size kurulum bile istemeyen bir tar.gz paketi.. Paketteki programın adı ipcalc. IP Hesapları yapabiliyor. Yazılımı;http://jodies.de/ipcalc-archive/ipcalc-0.41.tar.gz adresinden indirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken sıkıştırmayı açıp açılan dizindeki ipcalc dosyasını çalıştırmak. Tabii bu bir Linux/Unix yazılımı. Sadece Pardus'ta değil üç aşağı beş yukarı tüm Unix tadlarında çalışır. Aradığınız tam bu mudur bilemiyorum elbet..

Saygılarımla..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.