Şimdi Ara

Parçaları getirtiyorum =) birkaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Liste şu şekilde

Intel E6750
    Gigabyte DS3L
    MSI 320MB 8800GTS OC Edition
    Corsair XMS2 1024x2 800Mhz
    320 GB Samsung 16MB SataII
    OCZ 600W PSU
    Cooler Master Centrion (Hazır)

Arkadaşlar herhangi bir OC işlemi yapılmicak, yapçak vaktim yok =) belki CPU'ya stock fanla biraz oynarım..Raid yapılmicak, oyun ağırlıklı bir makine olcak..8800gt ye karar vermiştim ama uzun araştırmalar sonunda 8800GTS te karar verdim.

Bir iki sorum var;

- Stock fanla günlük stabil E6750 yi kaçta çalıştırabilirim?
    - 8800GTS te hangi marka almalıyım? MSI iyi gibi gözüküyor?

Saygılar

• uzun araştırmaları nerden yaptında böyle bi karar verdin... hangi testte geçmiş 8800gts 320mb 8800gt yi....
    e6750 stok fanla 3.2 yapar def vcore ile.. 3.4 veya 3.6 da görebilir..
  • Kesinlikle 512MB 8800GT almalısın. 320MB 8800GTS 'e göre çok daha iyi 8800GT.

Ben E6750 yi günlük stok fanla voltajsız 3.2 GHz kullanıyorum. 3.4-3.5 GHz yapıyor voltajsız stok fanla. Tabi TT BigTyphoon ile 3.8 GHz yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoopcess

Slmlar,

Liste şu şekilde

Intel E6750
    Gigabyte DS3L
    MSI 320MB 8800GTS OC Edition
    Corsair XMS2 1024x2 800Mhz
    320 GB Samsung 16MB SataII
    OCZ 600W PSU
    Cooler Master Centrion (Hazır)

Arkadaşlar herhangi bir OC işlemi yapılmicak, yapçak vaktim yok =) belki CPU'ya stock fanla biraz oynarım..Raid yapılmicak, oyun ağırlıklı bir makine olcak..8800gt ye karar vermiştim ama uzun araştırmalar sonunda 8800GTS te karar verdim.

Bir iki sorum var;

- Stock fanla günlük stabil E6750 yi kaçta çalıştırabilirim?
    - 8800GTS te hangi marka almalıyım? MSI iyi gibi gözüküyor?

Saygılar

Hakikatten uzun araştırdıysan G80in neredeyse tarih olduğunu, G92 temelli 8800GT'nin GTS'den çok daha performanslı ve GTX kadar iyi olduğunu görmüş olman gerek ki Gigatek üye fiyatı 269$+KDV Msi'ın.

• Tamam kızmayın ya İşten vakit kalmiyorki =) Benim uzun araştırmalarım 1 saat fln

8800GT diyorum o zaman.

Teşekkürler cevaplar için
  • MSI ın 8800GT 'sini gigatek'ten sipariş versem mi şimdi acaba?

Diğerlerini elden alcam zaten.

Netten ürün almak istemiyorum ama mecbur almak zorundayım.

Inno 3D'nin 8800gt'sini elden ve ucuza alma şansım var..tavsiye edermisiniz??
  • güncel!

Arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevincem çünkü gerçekten bıktım usandım beklemekten...bir an önce siparişleri vermek istiyorum.

INNO 3D 8800GT nasıldır? Yani MSI yada ZOTAC fln alsam gözle görülür bariz bir fark olur mu acaba?

Inno 3d nin saat hızları daha düşük?? Bu çok büyük bir etken midir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saat hızları evet önemli bir eken, inno3d fena bir marka değildir ama Msi'ın hız aşırtılmış modelini seçerdim 30-40YTL pahalı olsa da, açık söylemek gerekirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 14 Kasım 2007; 23:06:20 >
  • bu sistemi ne kadara topluyorsun bende benzer bir sistem kurma hazırlıklarındayımda
  • @cagann fiyat önemli değil, yani parasında değilim..MSI alırsam netten alcam, netten almak istemiyorum, yani arıza durumunda fln çok uğraştırıyor..Elden almak istiyorum direk...Êlden alırsam da şu anda sadece Inno 3D alabiliyorum...benim merak ettiğim MSI 8800GT ve Inno 3D 8800 GT arasından çok bariz gözle görülür bir fark var mıdır?

@ocisun bu sistem ve birkaç ufak parça daha 1600YTL civarı oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoopcess -- 15 Kasım 2007; 0:10:03 >
  • quote:

@cagann fiyat önemli değil, yani parasında değilim..MSI alırsam netten alcam, netten almak istemiyorum, yani arıza durumunda fln çok uğraştırıyor..Elden almak istiyorum direk...Êlden alırsam da şu anda sadece Inno 3D alabiliyorum...benim merak ettiğim MSI 8800GT ve Inno 3D 8800 GT arasından çok bariz gözle görülür bir fark var mıdır?

Ben dediğim gibi n'Olursa olsun Msi derim çünkü elde hız aşırtma yapamayacak biriyim(yetersizlikten değil, çocuk bile yapar demeyin!) ve o yüzden de Msi alırdım. Elden alırken garantide sorun yoksa ve elde hız aşırtma yapabiliyorsan inno3d olanı al. (Msi'dan daha ucuzsa bir de.)

• quote:

@cagann fiyat önemli değil, yani parasında değilim..MSI alırsam netten alcam, netten almak istemiyorum, yani arıza durumunda fln çok uğraştırıyor..Elden almak istiyorum direk...Êlden alırsam da şu anda sadece Inno 3D alabiliyorum...benim merak ettiğim MSI 8800GT ve Inno 3D 8800 GT arasından çok bariz gözle görülür bir fark var mıdır?

Arkadaşım İnno ya bakmadım ama MSI hız aşırtılmış bir versiyon.

GPU 60MHz, Ram de 100MHz hızlandırılmış. Yani sana hissedilir bir artış verecektir.

Güvenilir bir firmadan yaptıktan ve alışveriş bilgilerini gönderdiğin bilgisayarı antivirüs ve anti spyware sız bırakmadıktan sonra netten alışveriş bir sorun teşkil etmiyor.

Benim alışverişlerim bana gigatek güvenilir diyor. (Unutmadan güvenilir diye gözünü kapama. Kargoyu mutlaka sen teslim al ve korgo görevlisinin yanında aç. Hem senin hem de firmanın iyiliği için. )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.