Şimdi Ara

PARÇA FİYATINA ÇALIŞAN TOSHIBA 150 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemin çalışmasında hiçbir sıkıntı yok. Kusurlarını belirteyim bataryası bitik adaptörünün kablosu kopmuş 15 liraya tamir ediyorlar veya yenisini almanız gerekecek ve klavyede P harfinin tuş ve plastik takımı yok ama P harfi çalışıyor. Dış kasa temiz sayılır.

Toshiba Satellite M35X-S329
    Pentium M 725 1.6 GHz
    512 MB RAM
    80 GB HDD
    64 MB EKRAN KARTI
    Dvd/ Cd Rw

General System Type Notebook Recommended Use Small business OS Provided Microsoft Windows XP Home Edition Service & Support 1 year warranty Notebook type Mid-size laptops (6-7.5 lbs.) Screen type Widescreen Wireless capabilities IEEE 802.11g , IEEE 802.11b Storage Floppy Drive None Hard Drive 80.0 GB / 4200.0 rpm Optical Drive CD-RW / DVD-ROM combo Optical Drive (2nd) None Hard drive type Portable Display Type 15.4 in Max Resolution 1280 x 800 ( WXGA ) Widescreen Yes Color Support 24-bit (16.7 million colors) Miscellaneous Integrated Options Stereo speakers , Wireless LAN antenna Features Hard drive password , Security lock slot (cable lock sold separately) , Power-on password , Keyboard lock

Fiyatı : 150 TL.
    Ümraniyeden elden görerek alabilirsiniz veya önce ücret sonra kargo olur. Saygılar
    farukkoldas@hotmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netgardens -- 14 Ocak 2012; 22:25:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Km attım..
  • Teşekkür ederim cihazı aldım arkadaş gayet ilgi alakalı güvenebilirsiniz..

Şu amd kasayı da alırdım gelmişken görmedim tüh...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachiko -- 16 Ocak 2012; 0:04:54 >
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın amd kasa kısmet değilmiş bu taraflara yolun düşerse veririz inşallah...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.