Şimdi Ara

parayla mu server kuracak aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • renklervemelekler@hotmail.com msn i ekleyin detaylar orada konusuruz..

• quote:

Orjinalden alıntı: Harun555

renklervemelekler@hotmail.com msn i ekleyin detaylar orada konusuruz..

Valla Biras Sağa sola baksan kurulumlar anlatılmış..Para vermene biLe gerek kalmaz..İnan işim olmasa Kurardım sana beLeş.
  • Boşwer PLayerLik En İyisi
  • Gerçektende serveri kuracak olan adama vereceğin parayla hosting alır domain felan alırsın.. Ne biliyim bir tasarımcıya güzel bir mu web tasarlatırsın yada bir coder'a çok değişik yeni bir client hazırlatırsın.

Ama diyorsan yok para bende .... gibi Emin ol kurduracak birini bulursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr_Tito

Boşwer PLayerLik En İyisi

katılıyorum sana arkadasım hıc ugrasmaya degmez bır suru prıvate server doldu ortalık. Ayrıca bu işler server kuruldu hemen bıtmıyor. Asıl ondan sonra baslıyor hic. Kurma server bosver en iyisi player olmak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anumis

quote:

katılıyorum sana arkadasım hıc ugrasmaya degmez bır suru prıvate server doldu ortalık. Ayrıca bu işler server kuruldu hemen bıtmıyor. Asıl ondan sonra baslıyor hic. Kurma server bosver en iyisi player olmak.

Kim server kurmaya kaLksa hep aynı yanıt. Bosver pLayer kaL . Birileri düzgün server kurmadıgı sürece nasıL pLayer kalabilirsin ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR4NC3

quote:

Orjinalden alıntı: Anumis

quote:

Kim server kurmaya kaLksa hep aynı yanıt. Bosver pLayer kaL . Birileri düzgün server kurmadıgı sürece nasıL pLayer kalabilirsin ki ?

düzgün server öznel bi acıklamadır herkez ıçın farklıdır. Bence piyasada suan gayet guzel serverler var

/Edit: Yazim hatasi alıntının içine yazmism

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anumis -- 25 Ağustos 2008; 22:36:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Host makinen varsa eger para cok diosan kurdur ama hostun yoksa ewine kuracaksan hic urasma arkadasın dedigi gibi player kal :)
  • ßıkmadınızmı Server Açmaktan.ßastırırım Parayı Acarım Diyorsun.
  • Server'i kurdurdun diyelim, ondan sonra ne yapacaksin?
    Server'i kurmayan bilmeyen adam, yönetmeyi hiçbilmez.

Yinede başarılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StreWAngeR

Server'i kurdurdun diyelim, ondan sonra ne yapacaksin?

Yinede başarılar.

ÖRENEBİLİR !!

xxxx MU LAR BİLİORMUYDU ? BİZ BİLİORMUYDUK EN BAŞTA ? ÖRENDİK.

ÖRENEBİLİR AMA YÖNETİMİ SIKI VE DİSİPLİNLİ BİRİ OLMASİ LAZİM
  • 1.si msj'mın muhattabı sen degilsin.

Yorumuna cevap olarak; sence ugraşıyor gibimi görünüyor?Adam kısa yoldan, elde etmeye çalışıyor.Senin söylediklerin ile alakası ne?

Edit:Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreWAngeR -- 26 Ağustos 2008; 16:17:30 >
  • quote:

1.si msj'mın muhattabı sen degilsin.

Yorumuna cevap olarak; sence ugraşıyor gibimi görünüyor?Adam kısa yoldan, elde etmeye çalışıyor.Senin söylediklerin ile alakası ne?[/b]

Senin Anlamaman Normal Anlayişla Karşiliyorum
  • lutfen topıcı kırletmeyın herkes kendı dusuncelerını yazıp gecsın.

ayrıca bu konuda ben dusuncem ıse SaBRoN la aynı eger sevek kurmak ıstıyorsan parayı kuruluma vermek yerıne domaın al veya bilgisayarının performansının dusmemesı ıcın parca al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LveL

quote:

Yorumuna cevap olarak; sence ugraşıyor gibimi görünüyor?Adam kısa yoldan, elde etmeye çalışıyor.Senin söylediklerin ile alakası ne?[/b]

Ben anlamıyorum diye bir kelime mi kullandım?Okuman yazmanda yok heralde.Post atacam diye, bürünmedigin hal kalmadı.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LveL

quote:

Yorumuna cevap olarak; sence ugraşıyor gibimi görünüyor?Adam kısa yoldan, elde etmeye çalışıyor.Senin söylediklerin ile alakası ne?[/b]Edit:Yazım hatası

Ben anlamıyorum diye bir kelime mi kullandım?Okuman yazmanda yok heralde.Post atacam diye, bürünmedigin hal kalmadı.

ORDA NE SORİON BENDE CEVAP YAZDİM BİTTİ.

LOL ^^

• MiLLetin Yazdıgından Haberi yok

ßugünLerede kaLdık ya
  • quote:

Yinede başarılar.

Daha Önce Bilmedigim Halde "GM" Oldum. İyide Server Yönettim. İş Sadece Yaratıcılık. Bana Sorarsan Server Yönetmenin Tek Zorluğu Herkezin Beğenebileceği Türden Aktiviteler Düşünmek. Klasik Olanların Yerine Yeni Tarz Aktiviteler Yapmak.

Herkezin Hoşuna Gidebilecek Klasik Bir Aktivite : Admin Öldürmece, Çünki Genelde Çoğu Player Bir Yerde Genellikle Adminle Arasında Küçük Bir Tatsızlık Oluyor. Eminim Admin Kesmece Herkezin Hoşuna Giden Bir Aktivitedir. Yanlız Admin Kendi Hızını Artırıp Kaçması Gerekiyor. Yoksa Diğer Playerlar Gibi Aynı Hızda Giderse Çabuk Yakalanır ve Kesilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Yinede başarılar.

Daha Önce Bilmedigim Halde "GM" Oldum. İyide Server Yönettim. İş Sadece Yaratıcılık. Bana Sorarsan Server Yönetmenin Tek Zorluğu Herkezin Beğenebileceği Türden Aktiviteler Düşünmek. Klasik Olanların Yerine Yeni Tarz Aktiviteler Yapmak.

Herkezin Hoşuna Gidebilecek Klasik Bir Aktivite : Admin Öldürmece, Çünki Genelde Çoğu Player Bir Yerde Genellikle Adminle Arasında Küçük Bir Tatsızlık Oluyor. Eminim Admin Kesmece Herkezin Hoşuna Giden Bir Aktivitedir. Yanlız Admin Kendi Hızını Artırıp Kaçması Gerekiyor. Yoksa Diğer Playerlar Gibi Aynı Hızda Giderse Çabuk Yakalanır ve Kesilir.

YÖnetici iLe Gm Arasnda çok fark vardır GM playerLe ilgilenir Yönetici Server sistemi iLe..Eğer sistem hakkında biLgin yoksa Yönetemezsin

• quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Yinede başarılar.

YÖnetici iLe Gm Arasnda çok fark vardır GM playerLe ilgilenir Yönetici Server sistemi iLe..Eğer sistem hakkında biLgin yoksa Yönetemezsin

Katılıyorum...Admin DeiL PlayeR oL İnan en guzeLi Arkdsım..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.