Şimdi Ara

Parayla bu küçük programı yazabilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5-6 farklı iş için gider tablosu yapmak istiyorum. (Detaylı bir muhasabe programı istemiyorum, tek ekrandan herşeyi hızlıca girmem lazım)

Örneğin :

x tarihinde A kişisine B miktar parayı C özelliğiyle 1no.lu iş için
    y tarihinde H kişisine M miktar parayı C özelliğiyle 2no.lu iş için
    z tarihinde A1 kişisine B1 miktar parayı G özelliğiyle 3no.lu iş için

ödüyoruz.

excel bunu çok güzel bir tabloda yaptım. 1,2,3 nolu işlere göre, alt tarafta bulunan sekmelere tüm satırı gödnerttim. Ama satır sayısı 1000'e yaklaştığı için excel kasmaya başladı. Bunu bana parayla yapabilecek arkadaş var mıdır? Ciddi olanlar ö.m atarlarsa elimdeki excel tablosunu göndereceğim. Bu excel tablosu benim istediğimin bire bir aynısı olacak, sadece kasmasın yeterli. ö.m bekliyorum...

• Madem ofis yazılımınız var size Acces ile yaparım rapor bile alırsınız hatta sifre ekranında olur baskası kullanamaz.
  • Böyle bir program yazabilirim benimle iletişime geçersen görüşürüz.
  • halen ihtiyacınızı gidermediyseniz yardımcı olabilirim.basit işlerden ücret almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeaLzeBuB

İş yerinde haftalık giderlerimiz var
    5-6 farklı iş için gider tablosu yapmak istiyorum. (Detaylı bir muhasabe programı istemiyorum, tek ekrandan herşeyi hızlıca girmem lazım)

Örneğin :

x tarihinde A kişisine B miktar parayı C özelliğiyle 1no.lu iş için
    y tarihinde H kişisine M miktar parayı C özelliğiyle 2no.lu iş için
    z tarihinde A1 kişisine B1 miktar parayı G özelliğiyle 3no.lu iş için

ödüyoruz.

excel bunu çok güzel bir tabloda yaptım. 1,2,3 nolu işlere göre, alt tarafta bulunan sekmelere tüm satırı gödnerttim. Ama satır sayısı 1000'e yaklaştığı için excel kasmaya başladı. Bunu bana parayla yapabilecek arkadaş var mıdır? Ciddi olanlar ö.m atarlarsa elimdeki excel tablosunu göndereceğim. Bu excel tablosu benim istediğimin bire bir aynısı olacak, sadece kasmasın yeterli. ö.m bekliyorum...

İstemiş olduğunuz programı sql veri tabanlı kolay kullanım sağlayacak, rapor alacak şekilde hazırlayabiliriz. İstediğiniz basit bir yazılım olacağından çok uygun fiyata yapabiliriz.

Brc ® Kalite ve güvencesiyle

www.brcyazilim.com.tr
    info@brcyazilim.com
    554 965 76 06

Referans listemizi inceleyiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.