Şimdi Ara

Paraya kıyamiyorum yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: anilman55

Şimdi usta IP harcanmak için var o yüzden korkma Spotlight izle merak ettiğin karakterlerin.Ben sana Talon,Renekton,Annie,Teemo,Darius,Warwick,Veigar bunları öneririm birde oynayış tarzın önemli.Eğer benim gibi cengaver tarzı :) 2'ye tek falan gitmekten korkmuyorsan tank karakterlerden al.Alistar örneğin ucuz fakat etkili bir tank herosudur.

Alistar'ı youtube sayfası beğenerek alsın Tristinayı da facebook sayfasından beğenerek alsın skinleri ile beraber. Tristina güzeldir onla biraz oynarsın sonra istersen Teemo alırsın veya Vayne ben bu iki karakterden de haz alıyorum çok iyiler bence.

Orijinalden alıntı: RockMafia

Sen ne için para biriktiriyosun insan bir şey ister de ona biriktirir
    başka türlü kasasın gelmiyor ki

Hocam oyunun başında Riven için biriktiriyordum sonra Darius çıktı onun için biriktirdim fakat hiç harcamadım pişman olmayayım diye sonra draven çıktı tamam dedim Draven&Darius alayım bi baktım Jayce o çıksın ondan sonra harcarım dedim Jayce i sevmedim sonra Zyra haberleri çıktı tamam dedim buna kadar bekleyeyim Zyra da ida pek beğenmedim artık yeni heroları deniyorum hosuma gidenleri PBE de ama hala kıyamiyorum Bu gün ihtibariyle 15k para oldu ilk Draveni alırım sonra 450likler 1350 likler sırayla alırım zaten belli bir liste yaptım kafamda ilk bir açılısı yapayım gerisi çorap söküğü gibi gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

quote:

Orijinalden alıntı: anilman55

Şimdi usta IP harcanmak için var o yüzden korkma Spotlight izle merak ettiğin karakterlerin.Ben sana Talon,Renekton,Annie,Teemo,Darius,Warwick,Veigar bunları öneririm birde oynayış tarzın önemli.Eğer benim gibi cengaver tarzı :) 2'ye tek falan gitmekten korkmuyorsan tank karakterlerden al.Alistar örneğin ucuz fakat etkili bir tank herosudur.

Alistar'ı youtube sayfası beğenerek alsın Tristinayı da facebook sayfasından beğenerek alsın skinleri ile beraber. Tristina güzeldir onla biraz oynarsın sonra istersen Teemo alırsın veya Vayne ben bu iki karakterden de haz alıyorum çok iyiler bence.

Aldım hocam onları Beles seyler kaçmaz benden

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Mid seviyorsan Zyra'yi bekle. Ya da ben bekleyemem diyorsan Orianna oneririm. :) Yalniz Orianna biraz zor. Bosuna o 100 Difficulty'i vermemisler. :)

Hocam PBE de denedim Zyra yı pek hosuma gitmedi yani öncelik tanımadım pek almka için Orianna iyi hosta aşırı zor gibi geldi uzaktan daha önce oynamadım ama herkez zor diyor ins oyunu daha iyi öğrenirsem ilk deneyeceğim champ kendisi

Orijinalden alıntı: Dhakaramk

12830 ıp para birikti hero almak istiyorum fakat bir türlü harcayamiyorum pişman olmak istemiyorum varmı buna bir çözüm

29 levelim 14 tane karakter aldım. 2 tane rune page var ve hiç birinden pişman olmadım oynamasam bile. Şimdi git ve oynamaktan keyif aldığın bir heroyu satın al. Hiç çekinme. Oynadıkça alacaksın zaten.

Orijinalden alıntı: FreeShah

quote:

12830 ıp para birikti hero almak istiyorum fakat bir türlü harcayamiyorum pişman olmak istemiyorum varmı buna bir çözüm

29 levelim 14 tane karakter aldım. 2 tane rune page var ve hiç birinden pişman olmadım oynamasam bile. Şimdi git ve oynamaktan keyif aldığın bir heroyu satın al. Hiç çekinme. Oynadıkça alacaksın zaten.

İlk adımı atsam gerisinin geleçeğini bende biliyorum fakat ilk adımı atmaya çekiniyorum

• Sende olmayıp karşıda gördüğünde kıskandığın champ hangisiyse al onu gitsin ve hemen onla maça gir ve oyna.
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

quote:

İlk adımı atsam gerisinin geleçeğini bende biliyorum fakat ilk adımı atmaya çekiniyorum

Tank AMUMU, Ranged Kog Maw , assasin shacco, bunlara ekstra Ahri, Darius, Swain, Teemo. Özellikle Teemo oynaması eglencelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Sende olmayıp karşıda gördüğünde kıskandığın champ hangisiyse al onu gitsin ve hemen onla maça gir ve oyna.

Oldu tabi ama kıskandıklarım hep iyi oynadılar ben pek beceremedim o heroları
    Hayatı yakalamak için bugün ne yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

al bir garen 1500 e keyfine bak

Garen 1500 lükmüş. Ben gidiyorum
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.