Şimdi Ara

Parasızlık cok kötü birsey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi sen bi sekilde kendi karnini doyurursun ama cocuklarina mutlaka yiyecek bulmak zorundasin
    Senin en temel vazifen bu
    Günümüzde cocuguna birseyler alamadigi icin intihar eden adamlar var
    Hakikaten cok kötü bir durum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Parasızsan yani sonradan bir şekilde fakirleşmediysen , yıllardır fakirse bir kişi zaten evlenmese de olur bence. Ya kardeşim zaten ülkenin durumu belli e ne gerek var evleniyorsun işte. Hadi ilk birkaç ay cicim ayları falan sonra 1-2 yıl geçip çocuklar falan oldu mu bir ton masraf sonra tripli baba rolleri. E yapmasaydın? Belliydi zaten böyle olacağı? Ne sanıyordun gökten para yağacağını mı? Belki biraz acımasız düşünüyorum ama durum budur. En azından bu şekilde bir çocuk; imrenmekten , yaşıtları top oynarken sanayiden falan uzak kalmış olur.
  • Kesinlikle. 8000 TL'ye kulaklık alacaktım, 4000 TL'lik olanı alacağım maalesef. (Grado GS2000e alacaktım, Grado RS1e alacağım) 4000 TL'yi saklamak uygun düştü.

• intel 1971 İ kullanıcısına yanıt
    Kayra kimse sana cevap yazamiyor neden biliyon mu küfür etmenden korkuyorlar
    Ya olm gecende dedim senin şu imla kurallarina noktalama isaretlerine titizlik göstermene hayranim
    Nerden ogrendim bunlari?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Kayra kimse sana cevap yazamiyor neden biliyon mu küfür etmenden korkuyorlar
    Ya olm gecende dedim senin şu imla kurallarina noktalama isaretlerine titizlik göstermene hayranim
    Nerden ogrendim bunlari?
    Harfi yanlış bastın herhalde. Türkçe konusunda hep takıntılıydım, zaten küçükken de dil bilgim hep iyidi mesela. Okulda okumayı söken ilk çocuk bendim. (Yeni öğrenenler arasında, ailesinin öğretmiş oldukları da vardı) Hecelemede falan ilk ben başarılı oldum, en yüksek notu aldım. Türkçe bende kırmızı çizgidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: arimaya1

her sey parayla oluyo parasiz bi sey yok.mutluluk saglik egitim her sey

Aa hocam nasilsin uzun zamandir seni goremiyordum burda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın mesela vip eskorta gidicem 600 lira vercem ama sadece yarım saat sürücek 3500 liram olsa tüm gece benimdi o eskort

• quote:

Orijinalden alıntı: intel 1971

Harfi yanlış bastın herhalde. Türkçe konusunda hep takıntılıydım, zaten küçükken de dil bilgim hep iyidi mesela. Okulda okumayı söken ilk çocuk bendim. (Yeni öğrenenler arasında, ailesinin öğretmiş oldukları da vardı) Hecelemede falan ilk ben başarılı oldum, en yüksek notu aldım. Türkçe bende kırmızı çizgidir.

Alıntıları Göster
    İyidi değil iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok üzgünüm
    3 yıl önce açıldı
    sizce de oyle degil mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Parasızsan yani sonradan bir şekilde fakirleşmediysen , yıllardır fakirse bir kişi zaten evlenmese de olur bence. Ya kardeşim zaten ülkenin durumu belli e ne gerek var evleniyorsun işte. Hadi ilk birkaç ay cicim ayları falan sonra 1-2 yıl geçip çocuklar falan oldu mu bir ton masraf sonra tripli baba rolleri. E yapmasaydın? Belliydi zaten böyle olacağı? Ne sanıyordun gökten para yağacağını mı? Belki biraz acımasız düşünüyorum ama durum budur. En azından bu şekilde bir çocuk; imrenmekten , yaşıtları top oynarken sanayiden falan uzak kalmış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

İyidi değil iyiydi.

Alıntıları Göster
    Aferin.

Dil bilgisi kitabi becerdin mi hocam hiç?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Açlıktan nefesin kokuyor gelmis buraya zenginim ayakları yapıyon yer mi lan anadolu çocuğu heh.?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

Dil bilgisi kitabi becerdin mi hocam hiç?
    Hocam sadece kutsal metinlere ilgi duyuyorum.

• Zaten düzenli bir işi olmayan maddi durumu iyi olmayan evlenmemeli bence hocam

Kayra rahat birak su forumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl sorun parasızlık kadar paranın doğru yönetilemeyişidir. Normal şartlarda temel ihtiyaçları karşılamak için minimum harcama yaparak günü kurtarmak mümkündür. Tabi bu durum biraz bohem hayata benziyor ancak çok da imkansız değil. İşin temel kıstası, yaşamakla 'kaliteli yaşamak' arasındaki farkı ayırt edebilmekten geçiyor. Bunu iyi anlamak gerekir. Bakınız basit bir varsayım; ekonomik durumun yeterli seviyede değilse çocuk sahibi olmayacaksın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.