< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Açlıktan nefesin kokuyor gelmis buraya zenginim ayakları yapıyon yer mi lan anadolu çocuğu heh.?
|
haklısın mesela vip eskorta gidicem 600 lira vercem ama sadece yarım saat sürücek 3500 liram olsa tüm gece benimdi o eskort
|
Kesinlikle. 8000 TL'ye kulaklık alacaktım, 4000 TL'lik olanı alacağım maalesef. (Grado GS2000e alacaktım, Grado RS1e alacağım) 4000 TL'yi saklamak uygun düştü.
|
Kayra kimse sana cevap yazamiyor neden biliyon mu küfür etmenden korkuyorlar
![]() Ya olm gecende dedim senin şu imla kurallarina noktalama isaretlerine titizlik göstermene hayranim Nerden ogrendim bunlari? |
Parasızsan yani sonradan bir şekilde fakirleşmediysen , yıllardır fakirse bir kişi zaten evlenmese de olur bence. Ya kardeşim zaten ülkenin durumu belli e ne gerek var evleniyorsun işte. Hadi ilk birkaç ay cicim ayları falan sonra 1-2 yıl geçip çocuklar falan oldu mu bir ton masraf sonra tripli baba rolleri. E yapmasaydın? Belliydi zaten böyle olacağı? Ne sanıyordun gökten para yağacağını mı? Belki biraz acımasız düşünüyorum ama durum budur. En azından bu şekilde bir çocuk; imrenmekten , yaşıtları top oynarken sanayiden falan uzak kalmış olur.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |