Şimdi Ara

parasız adam nasıl kız bulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mrkl123 , feykbey Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: 1
Giriş
  • evet baylar nasıl olacak bu iş? 15 senedir IG kullanıyorum daha 1 kez mesaj gelmedi. sosyalleş desen şizofren bir nerd'im.

yaş 28-29

• Tarlaya mevsimlik isciolarak gidin. Muhakkak bulurssunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Tarlaya mevsimlik isciolarak gidin. Muhakkak bulurssunuz

Genç güzel kız olur mu oralarda?

• tutuksuz yargılanan adam T kullanıcısına yanıt

Niye olmasin ya en azindan orda akli selim davranin yigit olun, biri sizi bilmemkimin kiziyla bas goz eder tanistirir

• Paran yoksa kızı ne yapacan? Parasız adamı arkadaşları istemiyor ailesi sevmez kız ne yapsın?

• tutuksuz yargılanan adam T kullanıcısına yanıt

Yaşlı olur

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Dolarlarımı etajerden çıkartıp okşadım bu yazıyı okuyunca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaş nasıl bulunur?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer tipin sağlam olsaydı kurtarirdin işi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NassinGözüm kullanıcısına yanıt

mantık basit ne kdr tip iyi okdr az para.

• Bu mesajı sadece sana değil, genel olarak yazıyorum.

Kız arkadaşın olunca hayatın değişmeyecek, sorunların çözülmeyecek, eksiklerin tamamlanmayacak. Bunları tek başına, kendin yapman gerekiyor.

Bir günün nasıl geçiyor ona bak örneğin. Bütün gün evde oturup instagram'da reels izliyorsan mesela bu iş olmaz. Kız arkadaşın olunca da mı bütün gün oturup reels izleyeceksin? Kendine saygısı olan hiçbir kız böyle bir hayat sürmek istemez. Önce bunları çözmek lazım.

• Cool takılmak yerine kul takıl, sevgiliyi Allah'tan iste. Allah darda kalan kuluna elbet yardım eder, boş çevirmez. Sonuçta yerde ve gökte ne varsa O'nun, buna kızlar da dahil. Hatta bu konuyla ilgili bir kıssa vardı, adamın birinin ayakkabısının bağcığının teki yok, kaybetmiş, arıyor bulamıyor vs, biri diyor ki Allah'tan istesene, adam da diyor ki onu da mı Allah'tan isteyeyim, evet diyor, onu da Allah'tan iste, sen yeter ki iste, çaresizliğini Allah'a sun, kalplerdekini yalnız O bilir.. Tabi bu yöntem kalbi güzel insanlar için, sen sevgiliyi malum işler için yani günaha girmek için istiyorsan babayı alırsın.

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Doğru

• Tarlada mevsimlik isci olarak calis. Gel egeye simdi 1 2 ay sonra zeytin baslar. Koylude tipin paranin onemi yoktur erkekte. Erkegin evine bakar tasi siksa suyunu cikartir yigit ve mert olmasi yeterlidir. Tarlada calis muhakkak koyden birilerini onerirler sana.

• Bu yaşlardan sonra para yoksa manitada yok.

• FarukGöksen kullanıcısına yanıt

1 İş bulucan çalışıcan

2 Evlenicen bark sahibi olucan

3 Saygınlık kazanacan

• Şu Rocnrolla iyi saçmalamış gerçekten.

• pelstina kullanıcısına yanıt

Allah vermez, Allah sevgili onaylamıyor, evleneceksen onaylar, öyle kızlarla falan takılacaksın, aşkitom falan, öyle kızların bacaklarında dövme falan da olur mutlaka. Kesinlikle onaylamaz. Böyle şeyler istemeyin, çarpılırsınız, daha beter duruma düşersiniz. Hastalık falan musallat olur yarım kalırsınız. Bol bol dua edin Gott mit uns diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Ağustos 2025; 11:40:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.