Şimdi Ara

## Parasını Hak Eden Uygulamar ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
5
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, JB'li kullanıcılar kadar JB'siz kullanıcılarda var bu forumda. Bende böyle bir konunun olmamasından dolayı bir rehber hazırlayalım dedim.
    App Store'daki parasının karşılığını veren uygulamalar ve oyunları sıralayalım, ne dersiniz?

Uygulamalar:
    Whatsapp Messenger: 0.99$, Kesinlikle her iPhone'da olmalı.
    SlovoEd Sözlük: 24.99$, mükemmel bir sözlük.
    MyPhone+ for Facebook: 0.99$, Rehberinizi resimlerle birlikte facebook arkadaşlarınıza göre senkronize ediyor.
    Tunein Radio Pro: 0.99$, En iyi Radyo programı.
    ReaddleDocs 4.99$, Harika bir ofis okuma programı hepsini denedim Pages-Keynote-Numbers setinden sonraki en iyi f/p uygulama

Oyunlar:
    Angry Birds,
    Fruit Ninja,
    Cut the Rope bunlar efsanedir hepsi 0.99$

Arkadaşlar sizde ekleme yapın, böylece güzel bir rehberimiz olur.

• Whatsapp bu ara ücretsiz olmuş indirmekte fayda var.
  • Temple run oyununu indir başka bişey oynama app olarakda skype maçkolik falan güzel
  • MyPhone+ for Facebook: 0.99$, Rehberinizi resimlerle birlikte facebook arkadaşlarınıza göre senkronize ediyor. : bu konuyla alakalı bugun birşey farkettim. mesela Rehbere e-mail adresini girince arkadaşımızın , rehber kendiliğinden twitterdan falan e-mailin kayıtlı oldugu adresteki resimleri rehbere ekliyor.
  • Camera+ ->iphone ve ipad için fotograf uygulaması. harika efektler ekleyebiliyorsunuz.
    Garage Band ->ipad de müzik yapabilmek için yapılmış.harika bir uygulama
  • Flac Player >> Müzik kalitesi sizin için önemliyse olmazsa olmaz bir programı... Adı üzerinde Flac çalıyor...

Skype >> (Ücretsiz) Görüntülü görüşmek için en iyi program bence... 3G ile de sorunsuz takılmıyor

OPlayer >> Ücretsiz Lite versiyonu da mevcut. Film izleme programı. Altyazı da destekliyor. Türkçe karakter sorunu yok

SoundHound >> Bilmediğiniz ve öğrenmek istediğiniz müzikleri dinletince veya melodisini siz söyleyince anında bulan, Türkçe şarkıları da destekleyen en iyi müzik bulma programı

Oyunlardan ise "Where is My Water", "Spy Mouse", "Burn the Rope" ve "Roll in the Hole"'ü de ekleyelim

• Updullah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu tunein pro radyo uygulamasinda turkiye radyolarini da dinleyebiliyor muyuz? alem fm falan? şuan ios5 jb'siz oldugu icin indirip deneyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

bu tunein pro radyo uygulamasinda turkiye radyolarini da dinleyebiliyor muyuz? alem fm falan? şuan ios5 jb'siz oldugu icin indirip deneyemiyorum.

Evet dinleyebiliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

quote:

bu tunein pro radyo uygulamasinda turkiye radyolarini da dinleyebiliyor muyuz? alem fm falan? şuan ios5 jb'siz oldugu icin indirip deneyemiyorum.

Evet dinleyebiliyoruz

saol hocam free'yi indirip denedim sonradan. dinleyebiliyormusuz. free'side gayet iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 18 Ekim 2011; 14:24:47 >

• quote:

quote:

quote:

Evet dinleyebiliyoruz

saol hocam free'yi indirip denedim sonradan. dinleyebiliyormusuz. free'side gayet iyi bence.

Valla hocam ben free uygulaması olduğunu ilk sizden duyuyorum, eve gidince karşılaştırırım

• Tapatalk: 2.99 dolar..Forum takibi için olmazsa olmaz programım..DH ı desteklemiyor ama desteklediği forumlar da gerçekten çok kullanışlı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulas3567

Tapatalk: 2.99 dolar..Forum takibi için olmazsa olmaz programım..DH ı desteklemiyor ama desteklediği forumlar da gerçekten çok kullanışlı..

Aaa evet bunu unutmuşum

Bu arada, DH için bir app hazırlasam, uygulama ücretsiz olsa ama reklam olsam kızan olur mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ulas3567

Tapatalk: 2.99 dolar..Forum takibi için olmazsa olmaz programım..DH ı desteklemiyor ama desteklediği forumlar da gerçekten çok kullanışlı..

Aaa evet bunu unutmuşum

Bu arada, DH için bir app hazırlasam, uygulama ücretsiz olsa ama reklam olsam kızan olur mu?

DH için tapatalk benzeri bir uygulama olsun 2.99 dolara kadar para bile vermeye razıyım ben..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet dinleyebiliyoruz

Valla hocam ben free uygulaması olduğunu ilk sizden duyuyorum, eve gidince karşılaştırırım

free si ile prosu arasındaki fark; freesinde sürekli reklam bannerları görmemiz.. içerik ve özellik olarak bunu dışında bir farkı yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet dinleyebiliyoruz

yeni cikmistir belki. ben uygulamayi ilk defa duyuyorum. itunes store'dan arayinca free'si de cikti.

• @ulas3567
    Valla hocam alacak kişi sayısı iki elin parmaklarını geçmez 0,99 olsa bile, en iyisi free koyarım top 25e yükselir daha sonra reklamdan iyi gelir elde ederim. Bu akşam bir çalışmaya başlayayım ben

@manivela, @Psycna
    Birşey soracağım, peki free de arkaplanda çalışma özelliği var mıdır?
  • program olarak awesome note,celcius
    oyun olarak ise traffic rush flight control guzeldir hepsi parasını hakediyor
  • bilmeyenler varsa "gravity guy" ücretsiz olmuş kısa süreliğine sanırım sömürün
  • Whatsapp, angrybird, mysecretfolder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 18 Ekim 2011; 15:39:54 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.