Şimdi Ara

PARANOYAK OLDUM İYİCE YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulan ankaradayım dersane kızılayda 7 24 ordayım 6 gibi metroya biniyorum her gün patlamanın okduğu saatler işidle de bişeyler olmuş gene iyice korkmaya basladım evde calısamıyorum dersaneye gidiyorum mecbur ama her an tetikteyiz bugun uyuyakalmışım çocuğun biri bişey düşürdü yere bi anda fırladım psikolojim bozuldu öldüğümü habere cıktıgımı falan düşünüyorum napıcaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam biz n'apalım 10 sene önce ileride böyle şeyler yaşanacak deseler kimse inanmazdı.

Hayaldi, gerçek oldu.

• Suc senin degil hocam suc ülkeyi terörün her türlüsüne teslim edenlerin

• Suç teröristleri meclise sokanların
  • yazin yapılacak başkanlık refarandumuna kadar dişini sık başkan yapılınca ülke sahte refahına döndürülecek

• He suç onların he

Meeeee

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sadece ders çalışmak için gidiyorsan evde çalış , boş yere patlarsın falan değmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardesim haklisin ama hayat devam ediyor surekli korkarak yasayamayiz bazen hayati fazla sallamamak lazim sonra kayış kopuyor

• Cehape zihniyeti döktürmüş

• Son patlamada mesela odtü ee de okuyan ankara fen mezunu ölmüş ne malum ankarada izmirde bursada istanbulda bizim olmayacağımız allah korusun ?

• "Ölüm her aklına geldiğinde `ah` edip `vah` edip inleme; bu halinle rabbimi incitmiş olacaksın. Ecel kapıyı çaldığı zaman evi telaşa verme; o geldiği zaman, sen çoktan gitmiş olacaksın." ~Necip Fazıl Kısakürek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.