Şimdi Ara

Paranormal Activity (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kürşat.

quote:

Orijinalden alıntı: swat57

quote:

Ya ne komik adamlarsınız, filmleri gerçek falan mı sanıyorsunuz ? Adı üstünde korku filmi. Şimdi siz birinin içine ruh girip evdeki herkesi yumruğuyla öldürdüğünün gerçek hayattan alınmış olduğunu mu söylüyorsunuz ? Hani gerilim filmi falan olsa doğaüstü şeyler olmasa gerçek hayat diyeceğim de bu bildiğiniz hayal ürünü yahu.

Hocam ben filmdeki sözlerden bahsediyorum. Film berbat izlemeye değmez kabul ama söyledikleri gibi gerçekle bağlantılı mı?

Sözler derken ?

Çocuk ölü bulunmuş ve kız hala kayıpmış.

• huluşş gerçek florida eyaletinin polis departmanında bu hikaye bire bir yazıyor .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

İzlemeye yemiyor çok kötü bir şey varmı la

Korkacak birşey yok hocam.

Ayrıca konuyu korktuğum için açtığımı sanıyorsanız kesinlikle yanılıyorsunuz. Sadece filmi çok duymuştum. Herkes çok övüyordu. TV de denk geldim izledim ve berbat bir film olduğunu farkettim. Acaba gerçek mi diye düşündüm yazılara bakarak.

• Daha 2 gün önce divx olarak izlemiştim. Bugün fox da vardı gene, ama ordaki birkaç sahne farklıydı. Mesela final de Kadın adamı öldürdükten sonra yatağın kenarında 1-2 gün oturuyor, kızın arkadaşı falan ve polis geliyor, kızı vuruyordu. Fox da ise adamı kameraya fırlatıp, kameraya bakıyordu
  • quote:

quote:

quote:

Ayrıca konuyu korktuğum için açtığımı sanıyorsanız kesinlikle yanılıyorsunuz. Sadece filmi çok duymuştum. Herkes çok övüyordu. TV de denk geldim izledim ve berbat bir film olduğunu farkettim. Acaba gerçek mi diye düşündüm yazılara bakarak.

korkmadığın belli zaten hocam

• quote:

quote:

çok fena hocam izleme..

• Boşverin bu filmide şuan sinemalarda olan bi film var netten izledimde izlediğim en iyi korku filmiydi.Tavsiye ederim Ruhlar Bölgesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erocano

quote:

quote:

quote:

Valla korkmadım yaw. Korksam bu konuda bu saatte cin min işine girmezdim. Ama arkadaşın uzun yazısındaki yedi cüceler şeklindeki cinler en tehlikelilerdir sözü korkuttu beni. genellikle perde kenarlarında görünürler falan demiş tırstım.

• Böyle cinayet harici bu tarz korku filmi varmı güzel başka acaba Hazır konu bulmuşken sorayım dedim
    Dipnot:Ailecek izlenecek
  • quote:

Böyle cinayet harici bu tarz korku filmi varmı güzel başka acaba Hazır konu bulmuşken sorayım dedim

Tamam işte dedimya ruhlar bölgesi müthiş bişe yalnız karanlıkta ve kulaklıkla izlemenizi rica edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 16 Temmuz 2011; 0:54:04 >
  • quote:

Böyle cinayet harici bu tarz korku filmi varmı güzel başka acaba Hazır konu bulmuşken sorayım dedim

• quote:

quote:

Korkudan altıma yapmama neden olurmu olursa izlicem başka öneri varsada alabilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erocano

quote:

quote:

quote:

Valla korkmadım yaw. Korksam bu konuda bu saatte cin min işine girmezdim. Ama arkadaşın uzun yazısındaki yedi cüceler şeklindeki cinler en tehlikelilerdir sözü korkuttu beni. genellikle perde kenarlarında görünürler falan demiş tırstım.

yazıyı okumadım okusam ben de tırsardım

• bir de bu film var.. eski bir filmdir ama sağlam tırstırır.. ailece izlenmez!!! ben korku filmi hastasıyım diyen herkesin izlemesi gerek bu filmi..

not: fragman +18'dir..

• paylaştığım uzun yazıyı Allah'a inanan herkesin aslında okuması gereken birşey. tabi korkularınız varsa okumamanız doğru olur.
  • bu aksam hangi kanaldaydi ?/

Twitter yikiliyor Trend olmus
  • quote:

Paranormal entinity var buna benzer o bundan daha etkileyici 2 gün rahat yatırmaz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ya ne komik adamlarsınız, filmleri gerçek falan mı sanıyorsunuz ? Adı üstünde korku filmi. Şimdi siz birinin içine ruh girip evdeki herkesi yumruğuyla öldürdüğünün gerçek hayattan alınmış olduğunu mu söylüyorsunuz ? Hani gerilim filmi falan olsa doğaüstü şeyler olmasa gerçek hayat diyeceğim de bu bildiğiniz hayal ürünü yahu.

Hocam ben filmdeki sözlerden bahsediyorum. Film berbat izlemeye değmez kabul ama söyledikleri gibi gerçekle bağlantılı mı?

Sözler derken ?

Çocuk ölü bulunmuş ve kız hala kayıpmış.

Hocam demek istediğini anlamadım, filmde mi ölü bulunmuş, kaybolmuş ? Kız dediğin film karakteri zaten. Biraz açar mısın ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

Gerçekle ilgisi yok.Adı üstünde film gerçekten alınmıştır diyerek ürkütüyor işte.

Elinde bir kanıt yoksa bunu söyleme lütfen. Polis teşkilatına teşekkür etmişler vb olaylar var. Belki gerçekte kamerayla görüntü alan bir adam vardı ve kamera görüntüleri polisteydi. Polis film için paylaştı ve görüntülere benzer bir film çekildi. Olamaz mı olur. Bence olay buna benzer birşey. Tabi dedikleri gerçekse. Çünkü film çok abartıldı. Korku filmlerini sevmem. Televizyonda yakalamasam hayatta indirip izlemezdim.

Blair Witch Project içinde bizim türkler aynı şeye inandı

kardeşim o videolar polisin elinde olsa kanıt odasında saklanır ancak bi polis falan görebilir film yapımcısı içeriği nerden bilip onu isteyecek vede istese bile bir kanıtı sen kolay kolay alamazsın alsanda yayınlayamazsın diye biliyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.