Şimdi Ara

Paranızı Çöpe Atmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ThrottleWatch adlı program ile izlenen 4GHz' ye overclock edilmiş 3.6GHz işlemcinin, sınır sıcaklığa ulaşması ile, 1 saniye çalışıp 1 saniye çalışmayarak kendini soğuttuğu dolayısı ile teorik olarak 2GHz hızında çalıştığı söyleniyor. Kaynak : Donanımhaber

intel %50 çalıştığı için ısınmıyor. o gördüğünüz çok yüksek MHZ değerler aslında yarısı. paranızı çöpe atmayın. ben 1 yıl önce aldığım ve şu an piyasada bulunmayan dehşet o/c potansiyelli AMD 2500+ Barton işlemciyi, 0 fiyatının 10$ fazlasına sattım. AMD 'nin 2. el'i intel 'den daha pahalı, paranızı çöpe atmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shelter -- 18 Şubat 2005, 10:01:38 >

• BU VAKİTTEN SONRAA YENİ SİSTEM TOPLAYANLARA....İNTELE PARA VERİLMEZ
  • Biz boşuna mı sattık P4 3.2 ghz LGA775 i. Güzel işlemci ama AMD 64 bitin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
  • şahsen ben de 560 (3.6) kullanıcısı olarak throttle konusundan şikayetçiyim.

aşağıda daha evvelden yaptığım Zalman 7000B ile 560 testlerim var. Throttle grafiğine dikkat

Paranızı Çöpe Atmayın

30 dk sonra;

Paranızı Çöpe Atmayın

• forumun en baba OC çularından biri bile bunu söylüyorsa bence doğruluğu vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

forumun en baba OC çularından biri bile bunu söylüyorsa bence doğruluğu vardır

forumun overclockçuları genelde amd64 kullanıyor..intelle oc yapan kalmadıı..
  • Son tren benim herhalde.

DFI 875P-T yolda, BH5 ve Gskill deneyleri yakındaaaa
  • @meke. way be hemde default o halde . ee bunu 4.0 - 4.2 filan yapsan hiç çalışmıyacak heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

@meke. way be hemde default o halde . ee bunu 4.0 - 4.2 filan yapsan hiç çalışmıyacak heralde

e siz benim topicleri hiç takip etmiyorsunuz.

-7C su,
    +43C cpu.

daha ne olsun?

bu arada yarın sabah Brandy ile bir kurubuz patlaması yapacağız, hakkınızı helal edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

@meke. way be hemde default o halde . ee bunu 4.0 - 4.2 filan yapsan hiç çalışmıyacak heralde

e siz benim topicleri hiç takip etmiyorsunuz.

-7C su,
    +43C cpu.

daha ne olsun?

bu arada yarın sabah Brandy ile bir kurubuz patlaması yapacağız, hakkınızı helal edin

İntelin geleceği nokta,anakartlarından belliydi

Kurubuzunuz yoksa getireyim gelirken

• intel cokuyor artik diyebiliriz yani.. 4ghz diye milletimi kandiriyorlar yani.. vay bee...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rottweiler

intel cokuyor artik diyebiliriz yani.. 4ghz diye milletimi kandiriyorlar yani.. vay bee...

İntel " Çökmek " adına, bundan daha iyisini yapamazdı ..

Sizin yolculuk ne zaman AMD'ye doğru ?

Bekleriz yane..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potspot -- 18 Şubat 2005, 22:29:56 >
  • en kisa zamanda bi nf4 alip 64bit cakicam amd ci kardeslerim bekleyinn.. artik maymun gozunu acti..
  • quote:

Orjinalden alıntı: garfield

quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

forumun en baba OC çularından biri bile bunu söylüyorsa bence doğruluğu vardır

forumun overclockçuları genelde amd64 kullanıyor..intelle oc yapan kalmadıı..

daha iyi bir açıklama olamazdı

ILOVE YOU AMD S939

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.