Dayı ch0marlıkta zirve yapmış. Sıradan ch0marlar bunun önünde diz çöküp tövbe ister, öyle bir ch0marlık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PARAMIZIN NE HALE GELDİĞİNİ ANLATAN EN İYİ GÖRSEL (2. sayfa)

-
-
Aga en iyi görsel gramı düşürülmüş madeni paralar olmalıydı :) teneke gibi 1 tl üretildi para sesi bile çıkmıyor. Üşenmedim tarttım, 2gr zayıflatılmış :)))) Yani paranın değer kaybetmesi bu kadar hissedilirdi... 🤐
-
Hayır 50 tablet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Kemal beye verdim çok şükür
Çok değil ya bundan 2 3 yıl önce şunların tanesini kampanya ile 1 tlye alıyorduk
50li paket 50 75 TL civarına geliyordu
28 mayısta gördük ki halk halinden memnun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bunun 50lisini türkiyeden ayrılmadan önce 60 tl ye aldım a101den 10 sene önce değil ha 7 ay önce :D
Limon kokuluymuş kim yediği içtiği tabağın çanağın kimyasal limon kokulu olmasını ister ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 8 Eylül 2023; 10:38:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsini denedim ,test ettim mintax efsane yıkıyor.
A101 , bim ve halkmarınkini denemiştim hepsi kötü.
Pril ya da fairy bulaşık sabunu kullanıyorum. Mintax bulaşık sabunlarında da iyi mi ? F/p iyiyse ondan alayım. Çünkü diğer markalar pril ya da fairy gibi f/p degiller.
Mintax nasıl daha iyi yıkıyor, her poku bilirsinlz..şu marketlerin topu,Eurotab'a ürettiriyor..bunlara, fairy ,pril yada finishten daha iyi diyen açık ara dırzodur,hayatında karşılaştırmamıştır bile yıkama sonrası bulaşıkları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 9 Eylül 2023; 8:30:22 >
Tamam da Mintax'ın fiyatı onların birkaç katı.
-
Her şey çok pahalı her şey
Savaş çıksa sevinirim şu ortadoğudaki haklarımızı alalım petrolü niye inigiliz amerikan sömürüyor kuklalarıyla
Evet eurotaba ürettiriyorlar. Ama mintax 1. Kalite diğerleri 3. Kalite. Mal ürettiriyor. Al dene gör
Fason diye hepsini aynı kalitemi zanettin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 9 Eylül 2023; 13:43:26 >
2 ay önce 100 tanesini 105 tlye almıştım. Bugün gittim 50 tanesi 70 tl olmuş şok markette.
diğer markaları kullanıyordum. Makine temiz yıkamadığı için suçu makinede buluyırdum. Bunu aldım bardaklar ayna gibi temiz ve parlak çıkıyor. Durulama suyuda temiz oluyor. Diğer ürünlerde bulaşık tam temizlenemediği için son durulama suyuda bulanık ve yağlı oluyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 9 Eylül 2023; 13:53:17 >
Tamam
Anlayana sivri sinek saz , anlamayana davul zurna az
Tamam abii..Mintax 1.kalite üretimmiş demek inandık tamam
Yahu eskidennn,çıkar şu prili bir leğen su koy yıka,durularkende hükümetin soktuğu zam sebebiyle su harcadigin içinde yıkama başına 10 lira gitse .
Herşeyde zirlamayin yahu.
Yok mintaksdi yok froscdu ,sanki anınızın evinde mintakla buyudunuz.
Neymiş efendim mintaks ,ne günlere geldik hep bu Z kuşağının yüzünden oluyor,zamlarida Allah yapıyor .
A101 de 10 TL alışveriş yapana 188 TL bugün aldım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X