Paramı Yönetebiliyorum Eğitimi vardı yaklaşık bir ay önce , burada konusu da açılmıştı. Bize bir video izletiyordu ve onun hakkında bankacılık işlemleri ve ekonomi ile ilgili sorular soruyordu.
İlk 1000 kişiye 50 lira alt limitsiz çek veriyordu. Bende o şanslı 1000 kişidenim .
E-mail'e kod geldi fakat bu kodu nasıl çeke çevirebiliyorum , bulamadım .
Çeki tanımlamana gerek yok. Ürünü sepete ekle ödeme kısmına gelince hediye çeki bölümüne mailine gelen kodu gir.
quote:
Orijinalden alıntı: lowermad
Çeki tanımlamana gerek yok. Ürünü sepete ekle ödeme kısmına gelince hediye çeki bölümüne mailine gelen kodu gir.
Teşekkür ederim . Haberdar eden arkadaşın nickini hatırlamıyorum . Ona da çok teşekkür ederim. Alt limitsiz olması iyi oldu.
BEn de hediye çeki var sandım
Arkadaşlar mail adresime gelen kodu spam larda olduğu için yanlışlıkla sildim.Kod bulunan mail i tekrar nasıl alabilirim acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: mahbekar
Arkadaşlar mail adresime gelen kodu spam larda olduğu için yanlışlıkla sildim.Kod bulunan mail i tekrar nasıl alabilirim acaba?
hotmail ise silinmiş iletilere tıkla ekranın alt kısmında ''İleti mi kaybettiniz? Silinmiş iletileri kurtar işlemini gerçekleştirdiğinizde, mümkün olduğu kadar fazla iletiyi geri getireceğiz.'' diye bir yazı var oradaki linkten silinmiş maillerini geri getirebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: lowermad
quote:
Orijinalden alıntı: mahbekar
hotmail ise silinmiş iletilere tıkla ekranın alt kısmında ''İleti mi kaybettiniz? Silinmiş iletileri kurtar işlemini gerçekleştirdiğinizde, mümkün olduğu kadar fazla iletiyi geri getireceğiz.'' diye bir yazı var oradaki linkten silinmiş maillerini geri getirebilirsin.
cevabınız için teşekkürler,fakat maalesef mynet idi :(