Bildirim
Paramı nasıl harcamalıyım,nereye saçayım,fikir verin

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben senin yerinde olsam evlenmek gibi ciddi bir olayla karşılaşana kadar biriktiririm, kenara koyarım. Parayı harcamak 1 dakikanı alır ama kazanmak öyle değil. _____________________________ -
nereye mıçayım diye okudum _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: qlkn
Ben senin yerinde olsam evlenmek gibi ciddi bir olayla karşılaşana kadar biriktiririm, kenara koyarım. Parayı harcamak 1 dakikanı alır ama kazanmak öyle değil.
öyle valla işe ilk başladıgımda para ilk izin günümde 0 a iniyordu.Ev geçindirsem ay sonunu değil ortasını getiremem_____________________________ -
ingbank turuncu hesap. ya da enpara hesapta dursun faizini alırsın. istediğin zaman çekersin. altın dolarada ara sıra yatırım yaparsın.
https://yorumlar.altin.in/tum/gram-altin yorumlara bak. ülkedeki operasyonlar öncesi alım yap tutuklamalar çoğalınca az beklet çok açgözlü olmadan elindeki altını,doları sat.17 Aralık gibi daha çok gün olur.bu ülkede çıkar çatışmaları oldukça sen de hafiften faydalan
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X