Şimdi Ara

Paramı nasıl harcamalıyım,nereye saçayım,fikir verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asgari ücretle çalışıyorum 19 yaşındayım okumuyorum.Eve para vermek gibi sıkıntım yok,giren para cepte kalıyor.900 lira alıyorum,her ay 150-200 faturaya gidiyor gerisi benim.Bana fikir verin her ay kenara atsam kaç senede araba vs. alırım.Yada ne bileyim söz sizde.

Orijinalden alıntı: qlkn

Ben senin yerinde olsam evlenmek gibi ciddi bir olayla karşılaşana kadar biriktiririm, kenara koyarım. Parayı harcamak 1 dakikanı alır ama kazanmak öyle değil.

öyle valla işe ilk başladıgımda para ilk izin günümde 0 a iniyordu.Ev geçindirsem ay sonunu değil ortasını getiremem

https://yorumlar.altin.in/tum/gram-altin yorumlara bak. ülkedeki operasyonlar öncesi alım yap tutuklamalar çoğalınca az beklet çok açgözlü olmadan elindeki altını,doları sat. 17 Aralık gibi daha çok gün olur.bu ülkede çıkar çatışmaları oldukça sen de hafiften faydalan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.