Şimdi Ara

Paramesyum Yetiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, biyoloji ödevim paramesyum yetiştirmek, ve hiçbir Türkçe bilgi bulamadım.

Infusoria Factoids
    Origin Air-borne spores or standing water
    Size Size of a dust particle
    Housing Glass jars
    Temp Room temperature
    Foods Vegetation infusion or powdered eggs
    Water Aquarium or aged

Bulduğum tek şey bu, bu metni de tam olarak anlayamadım.Standing water ve vegetation infusion'dan ne kastediliyor? Paramesyumlar yetiştirmem, sonra da sınıflandırmam v.s gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyrafionn -- 20 Mart 2011; 19:52:45 >

• http://www.e-aquarium.com.au/paramecium-culture.htm

Yukarda daha iyi bir anlatımı var, yalnızca paramecium yetiştirmek için;
    Standing water " durgun su " ( yani su birinintisi filan gibi, ama akarsu değil nehir gibi ) ) ve Vegetation infusion'da bitki karışımı ( muhtemelen birkaç ot parçasını suya atmak ) anlamında sanırım.
    Birazdan Biyoloji öğretmenleri gelip size ödevini kendin yapsana diyebilirler!

• Teşekkürler sayın neommy. Zaten ödevimi hala ben yapıyorum, teorik kısmını öğrenmeye çalışıyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyrafionn
    Teşekkürler sayın neommy. Zaten ödevimi hala ben yapıyorum, teorik kısmını öğrenmeye çalışıyorum sadece.

Yukardaki kısacık açıklama yetti mi problemin tamamen çözülmesine? Yani İngilizce link yeterli oldu mu?
  • O ödevi veren hoca kendi yetiştirmesini biliyormu?

http://www.youtube.com/watch?v=saLYHUs6cWk
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

quote:

Orijinalden alıntı: Kyrafionn
    Teşekkürler sayın neommy. Zaten ödevimi hala ben yapıyorum, teorik kısmını öğrenmeye çalışıyorum sadece.

Yukardaki kısacık açıklama yetti mi problemin tamamen çözülmesine? Yani İngilizce link yeterli oldu mu?

Evet, orda diğerine göre daha açıklayıcı bilgiler var.

@Réplika

Bana bir havuz suyunun içine muz kabuğu atmam gerektiğini söyledi.Fakat ben bundan tatmin, bu ödevi sadece yapmış olacağıma doğru düzgün öğreneyim dedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkeler fotosentez yapar mı?
    7 yıl önce açıldı
    Bitki biyolojisine çalışmamak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.