Şimdi Ara

Paramedik Kilo Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paramedik (ilk ve acil yardım) bölümü tercih etmek için şöyle bir ön koşul var
    quote:

Bk.233. Bu programa alınacak öğrencilerin, devlet hastanelerinden veya üniversite hastanelerinden, sürücü belgesi almaya engel olmayan bir beden yapısı ve ruh sağlığına sahip olduklarını belgeleyen rapor almaları (Öğrencinin boy ve kilosunun sağlık kurulu raporunda belirtilmesi gerekmektedir.), program gereği 2. sınıfta araç kullanmalarının zorunlu olması sebebiyle kayıt tarihinde 17 yaşını tamamlamış olmaları; erkek öğrencilerde 1.65 m'den, kız öğrencilerde 1.60 m'den kısa olmamak, boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son iki rakamından en çok 5 fazla veya 15 noksan kilo ağırlığında olmak; kurtarma ve taşıma işlerinde iki kişilik bir ekipte çalışırken sedyedeki bir hastayı ekip arkadaşı ile birlikte taşıyabilecek beden ve fizik yeterliliğine sahip olmaları gerekmektedir.

Benim boy 1,78 kilo 58 yani 5 kilo civarı eksiğim var sizce kayıt ederler mi ?
    Okulda boy kilo ölçümü mü yapılıyor ? sağlık raporunu kendimiz alıp mı götürüyoruz kayda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alhasoglu -- 18 Temmuz 2017; 14:22:51 >

• konu dışı bölümünde kilo kontrolü için kontrol randevu saatine kadar bokunu günlerce tutan, o günün sabahında kusma raddesine kadar yemek yiyen sonra gramlık farkla testi başarıyla geçen eleman vardı aklıma o geldi :)) o konuyu bul derim baya popüler olmuştu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagkan1905 C kullanıcısına yanıt
    kaç kilo eksiği varmış öyle ya
  • Alhasoglu kullanıcısına yanıt
    baya efsaneydi o. paramedic falan bilmem ama ne yapıp et kilo kontrol zamanını öğren ona göre bahsettiğim arkadaş gibi bir yöntem bul derim. doğal yollarla birkaç ayda o kiloya ulaşman mümkün görünmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uppp arkadaşlar yardım :)
  • 2 haftada 5 kilo alırsın ne var bunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 1 aydır 1 kiloyu zor aldım 2 haftada 5 kilo nasıl alayım ya

bu arada nişantaşı üni. aradım oradaki tercih uzmanı kayıtta sorun olmaz ama bitirene kadar o kiloyu alman gerekir dedi. ya da sağlık raporuna 2 cm. kısa 3kilo fazla yazdır doktora rica et dedi. ne kadar doğrudur sizce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Definasyon kilo problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim de 6 kilo almam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.