Şimdi Ara

Param yok , Tipsizim bahanelerini bırakın kıçınızı kaldırın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yas 19 50kiloyum kicimi kaldirdim ama ankamall macfit bana beslenme programi verme zahmetinde bile bulunmadi. Kadersiz bahtsiz bir hiçim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o deǧil de 24 yaşında nasıl abimiz oluyor onu bir açıklasanız

• Hocam protein ihtiyacimi yemeklerden karsiliyorum yaninda amino asit alayim mi kompleks? 2 yildir yapiyorum arada bi 3 ay birakmistim.

• Peki oneride ver burda suanda bi sinav atlattim evde ders calismaktan yurumedim bile ustunede 6 ay tatil yaklisik 1 senedir spor yapmadim kaskatiyim kosamiyorum bile ne yapmam lazim bi sekilde sabah erkenden kalkip HIIT kardio yapmam gerek kiloluyum biraz help me ??

• O değil de biraz sosyalleşme desen daha dogru olurdu

• 176
    90

• hacı para olmadan günde 400 gr tavuğu, 150 gr ton balığını, yemişini kurusunu, meyvasını, balını, sütünü vs. nasıl alacaksın? gidiyorlar spor salonuna günde en az 30 tllik liste veriyorlar ayda 900 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

Hayat böyle işte hepiniz 10 numara yüze ve zengin hayata sahip değilsiniz. Bir çok konu görüyorum gün içerisinde bu tipsizlik , Tip ile ilgili açılan. Size göre tipsizlik nedir ilk önce bundan başlayalım herhangi bir arkadaşımız tipsizim diye kendini eve kapatmış kg olmuş + 100 kıçı göbeği salmış sonra tipsizim. Yağ oranı almış başını gitmiş yağ oranından dolayı çene hatları dahi görünmüyor , kilodan dolayı karaciğer yağlanması ve sivilceli bir yüz ve obezlik sonra ben tipsizim.

Zayıf bir arkadaşımzı örnek alalım ? boy 1.80 lerde kg toplasan 50 yoktur. The walking deaddaki zombiler gibi geziyor , Yağ oranı düşüklüğünden vitamin eksikliğinden gün boyu halsiz gezmeler , Kafası öne düşmüş zombimsi modda sonra ben tipsizim ?.

Evet yüzünüzü değiştirme şansınız yok peki hangi biriniz vucudunuzu değiştirmeyi denediniz ? Ciddi anlamda soruyorum ? Bir coğunuz yaza yakın 1 hafta salona gidersiniz sabırsızsınız 1 haftada bıkar bırakır. Sonra ben tipsizim yea param yok olmuyo dersiniz..

Param yok , Tipsizim bahanelerini bırakın kıçınızı kaldırın.

Bu adamların hangi birinin bir ünlü kadar iyi tipi var ? belki çok iyi yüz hatlarına sahip değiler ama dünya çapında bir çok ünlüden daha trend olmuş isimler. Nedeni zamanında kıçlarını terlettiklerinden dolayı.

Sakın parayı bahane etmeyin sakın 500 gr tavuk 4 lira. 5 yumurta 1.5 lira bir çoğunuz günlük 5 6 liraya protein ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Supplementlere filanda gerek duymadan.

Şu tipsizim bahanelerini bırakıpda artık şu kıçınızı kaldırın şu pc'nin başından 1 hafta sonra , Yarın başlayacam değil bugun yapacam diyeniniz kazanır.

ve 24 yaşında olan bi abiniz olarak emin olun 43 cm olan bir kol. Yakışıklı bir yüzden daha dikkat çeker deneyin görün ;)

Yarın , Haftaya yok bugun başlayın.

Bunu yapma amacınız karı kız olmasın , Sporun getirdiği özgüvenle Her türlü sosyal ortama girersiniz utangaçlığınızı atarsınız üzerinizden biraz egonuz atar.

Ben 43 cm kol olayını anlamadım ya

• zaten günün 8 saati okulda geçiyor.sabah erkenden kalkıyon okula gidiyon.çıkıyon eve geliyon bi bakmışsın saat 4.biraz dinlendim falan derken 5 oluyor.sonra biraz ders tekrarı biraz konu çalışma biraz test çözme derken saat 9.bu saatten sonra spor yapmayı nasıl düşünüyorsun?yine sabah erken kalkman gerek bunun için erken yatman lazım.

spor öğrenciye ters aga.okul bitince belki düşünürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

Hayat böyle işte hepiniz 10 numara yüze ve zengin hayata sahip değilsiniz. Bir çok konu görüyorum gün içerisinde bu tipsizlik , Tip ile ilgili açılan. Size göre tipsizlik nedir ilk önce bundan başlayalım herhangi bir arkadaşımız tipsizim diye kendini eve kapatmış kg olmuş + 100 kıçı göbeği salmış sonra tipsizim. Yağ oranı almış başını gitmiş yağ oranından dolayı çene hatları dahi görünmüyor , kilodan dolayı karaciğer yağlanması ve sivilceli bir yüz ve obezlik sonra ben tipsizim.

Zayıf bir arkadaşımzı örnek alalım ? boy 1.80 lerde kg toplasan 50 yoktur. The walking deaddaki zombiler gibi geziyor , Yağ oranı düşüklüğünden vitamin eksikliğinden gün boyu halsiz gezmeler , Kafası öne düşmüş zombimsi modda sonra ben tipsizim ?.

Evet yüzünüzü değiştirme şansınız yok peki hangi biriniz vucudunuzu değiştirmeyi denediniz ? Ciddi anlamda soruyorum ? Bir coğunuz yaza yakın 1 hafta salona gidersiniz sabırsızsınız 1 haftada bıkar bırakır. Sonra ben tipsizim yea param yok olmuyo dersiniz..

Bu adamların hangi birinin bir ünlü kadar iyi tipi var ? belki çok iyi yüz hatlarına sahip değiler ama dünya çapında bir çok ünlüden daha trend olmuş isimler. Nedeni zamanında kıçlarını terlettiklerinden dolayı.

Sakın parayı bahane etmeyin sakın 500 gr tavuk 4 lira. 5 yumurta 1.5 lira bir çoğunuz günlük 5 6 liraya protein ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Supplementlere filanda gerek duymadan.

Şu tipsizim bahanelerini bırakıpda artık şu kıçınızı kaldırın şu pc'nin başından 1 hafta sonra , Yarın başlayacam değil bugun yapacam diyeniniz kazanır.

ve 24 yaşında olan bi abiniz olarak emin olun 43 cm olan bir kol. Yakışıklı bir yüzden daha dikkat çeker deneyin görün ;)

Yarın , Haftaya yok bugun başlayın.

Bunu yapma amacınız karı kız olmasın , Sporun getirdiği özgüvenle Her türlü sosyal ortama girersiniz utangaçlığınızı atarsınız üzerinizden biraz egonuz atar.

Ben 43 cm kol olayını anlamadım ya

Düzeltme: yani 43 cm kol derken çekici olan ne onu anlamadım forum kafayı yedi ya 2. kere atıyor mesajı :@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loves_ -- 4 Kasım 2015; 17:49:44 >

• Spor içinde para lazım yalnız

Et, yumurta, tavuk, protein tozu, salon ücreti vs Devlet karşılamıyor bunları haberin olsun.

• çok basit düşünmüş arkadaş. hergun 400 gram proteinle bir yere kadar gelinir. 43 cm koldan bahsetmişte gayet iğrenç bir ölçü sayısı. birisi şuraya fight club brad pit vücudu koysun. en ideali odur beyler. spor yapma konusunda haklı ama. ideal kilo acilen sağlanmalı herkes tarafından. spor salonunu bıraktım 10 kilo kaybettim özgüven de düşüş meydana geldi bunun gibi şeyler

• Güzel yazı

• Yer yok olsa giderim

• Kesinlikle çok güzel yazmışsın yeni yeni başlıyorum yaza kadar bırakmayı düşünmüyorum bu ay bitince 6 aylık yazılıcam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

kilo verirken aynı zamanda kas çalışılır mı?

Zaten kas çalışmazsan olmaz dostum,yağ miktarını azaltırken kas kaybı olcak bunu en aza indirmek için çalışılmalı

• Kendimde en ufak bir umut görsem zaten spora başlıcam.Boyum 165 milleten kısayım.Yüzümde asimetriler var bir göz yukarı kayıyor.Bunlar için tabi kide çabaladım.Bir tarafımı yırtıyordum.Bir tarafımda sivilce çıkacak aman anne şu yemeğin yağını az koy hatta hiç koyma diye her allahın günü kavga ederdik.Millet abur cubur yiyip tek bir sivilcesi çıkmazken ben sadece onlara bakmakla yetindim.

Şimdi tek şansım ya estetik yada intihar başka yapacak birşey kalmadı.Boy uzatma ameliyatınıda düşündüm.Ama mümkün gibi değil.

ŞİMDİ SÖYLE BANA BENİM ELİMDEN DAHA NE GELİR..
  • 1 70 kilo 73 yağ yakmaya calisiyorum l keratin aldım sizce neler yapayım girişte 15 dk yürüyorum sonra ağırlık sonra 35 dk koşu öneriler nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: -MaxPAYNE

1 70 kilo 73 yağ yakmaya calisiyorum l keratin aldım sizce neler yapayım girişte 15 dk yürüyorum sonra ağırlık sonra 35 dk koşu öneriler nedir

Kardeşim yağ yakmaya calışıyorsan . Yaptığın cardiolardan birini sabah uyandığın zaman dilimine alabilirsen güzel olur ha öyle bir imkanın yoksa , Çok iyi gidiyorsun l - cartinin'i antremandan 40 dakka önce al hafif karıncalanmayı vucudunda hissettiğin zaman o 15 dakkalık koşuya başla orta tempoda olsun . Sonra ağırlık calışmanı bitirip tempolu yürüyüş şeklinde cardionu bitirirsin. Herhangi bi sıkıntı yok programında sadece düzenli devam ettir diyetinle birlikte.
  • Zayiflar icin kalori yakmadan spor olmazmi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.