Şimdi Ara

Param yok :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yugoslav

Ailenin sana her dışarı çıktığında en az 20 lira verecek parası varsa gayet iyidir durumunuz. Arkadaşın dediği gibi sen yokluk görmemişsin. Sadece savurmaya paran kalmamış. Küflenmiş ekmeğe ketçap sıkıp yedin mi hiç? Konuşma o zaman.

Şimdi böyle başlık açtıgım için parasını savuran , değerini bilmeyen bi bebe gibi göründüm.Ama öyle durumumuz çok iyi de değil.Normal işte.

Burada demek istediğim dışarı çıkar çıkmaz paran gidiyor işte.Hatta bunun için , ailemi düşündüğüm için para bile almıyorum.

Ayrıca küflenmiş ekmek değil de normal ekmek üzerine ketcap favorimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

quote:

Orijinalden alıntı: Yugoslav

Ailenin sana her dışarı çıktığında en az 20 lira verecek parası varsa gayet iyidir durumunuz. Arkadaşın dediği gibi sen yokluk görmemişsin. Sadece savurmaya paran kalmamış. Küflenmiş ekmeğe ketçap sıkıp yedin mi hiç? Konuşma o zaman.

Şimdi böyle başlık açtıgım için parasını savuran , değerini bilmeyen bi bebe gibi göründüm.Ama öyle durumumuz çok iyi de değil.Normal işte.

Burada demek istediğim dışarı çıkar çıkmaz paran gidiyor işte.Hatta bunun için , ailemi düşündüğüm için para bile almıyorum.

Ayrıca küflenmiş ekmek değil de normal ekmek üzerine ketcap favorimdir

Anladım. Sen de söylediğin gibi aynen o şekilde göründün. Ama üslubunu, anlatmak istediğin asıl konuya göre kullan. Bu kesinlikle bir hakaret değil öneri, yanlış anlama sakın. Ki sonrasında okuyup da konuyu başka yere çekerler. Mesela ben
    | | -nga daleko. Nadam se da netko dolazi odmah i preuzima moj dah ponestane.Inaèe, ona postaje led kristal lopta padne na tilo i-
    | | -soli.U to vrijeme, zaštita sudbini ostalih nezavisnih zemalja u svijetu i dalije. Anatolia zaštititi svjetske pada buduæe.Temelj dr-
    | | -zave osnovali Kemalisti u Anatolije neovisnosti. Stoga, Anatolia, sudbina svijeta je misija spašavanja ramena. Inaèe, ako se p-
    | | -rednja-line dostava Anatolski Sovjetskog uskim ulaznim vratima otvara. 12 Ož. 1978 - Predsjednik Jugoslavije, Josip Broz Tito...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.