Şimdi Ara

param war mp3 um yok ( sonunda aldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

jxd951

cowon u3

cowon d2

slm arakadaslar 1 ay oncesıne kadar param olmadıgı ıcın mp4 & mp3 alamıyordum artık param da war ama yine alamıyorum,,3 haftadır bi turlu karar veremedım ne alacagıma sizce bunlardan hangisini alayım ozellık olarak hangisi daha iyi ,,,
    bu arada 270-300 ytl arasında degisebilir.
    sizin onerebılecegınız neler war mp3-mp4
    simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferyuce -- 17 Eylül 2007; 1:30:12 >

• Kesinlikle JXD 951 al.Cihaz mükemmel.Eğer hafızası bana yeter diyorsan hiç düşünmeden al.JXD bu sıralar 960 modelini çıkarttı.O daha iyi.Bulabilirsen JXD 960 bulamazsan JXD 951 al.
  • Gittigidiyor da baktım.Var olan JXD ürünleri içinde 931 daha iyi.950'nin yazılımında ufak sorunlar var ve cebe sığmıyor.Bence internet üzerinden alacaksan 931 modelini al.

http://urun.gittigidiyor.com/3-6-quot-JXD931-1GB-DIJ-KAM-FOTO-MP3-MP4-2YILGARANTI_W0QQidZZ5920475#aciklama
  • Eğer JXD alırsan mutlaka kendine güzel bir kulaklık almalısın.JXD ile ilgili soruların için beni msn e ekle.msn adresim: onur1925@girindegorun.com
  • JXD de ne ? eğer kaliteli ses istiyorsan sunduğun öneriler içersinde cowon al tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: savsata

JXD de ne ? eğer kaliteli ses istiyorsan sunduğun öneriler içersinde cowon al tabiki

Cowon'un ses kalitesi gerçekten iyi.Fakat JXD'nin ses kalitesi de iyi bir kulaklılkla Cowon'a yakın.Hafızası dışında Cowon'un 1 milyarlık cihazında bulunan özelliklerin aynısı JXD'de mevcut.Hem de 250 ytl gibi bir fiyata.Bu nedenle JXD çok daha mantıklı bir seçim.
  • tesekkur ederım benim tek korkum ılerde jxd nın cokmesı yada bozulması ,,cunkı ben buna verecegım parayı kolay kazanmadım ,,,ozellık olarak benım almak ıstedıgım jxd ama cakmadır alma onu dedıklerı ıcın kafam karıstı bı anda...
    o yuzden param war mp3 yokk

yorumlarınızı beklıyorum mesela jxd kullanan arkadaslar hangı modelı ve ne zamandır kullanıyorlar,,sorun cıkmıs mı,,ne gıbı sorunla karsılasmıslar?? eger benı bılgılendırırlerse cok sewinirim,,tesekkurler

quote:

Orjinalden alıntı: girindegorun

Kesinlikle JXD 951 al.Cihaz mükemmel.Eğer hafızası bana yeter diyorsan hiç düşünmeden al.JXD bu sıralar 960 modelini çıkarttı.O daha iyi.Bulabilirsen JXD 960 bulamazsan JXD 951 al.

ilerde kart almayı dusunuyorum o yuzden hafıza sorun olmazz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferyuce -- 5 Eylül 2007; 20:11:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: seferyuce

tesekkur ederım benim tek korkum ılerde jxd nın cokmesı yada bozulması ,,cunkı ben buna verecegım parayı kolay kazanmadım ,,,ozellık olarak benım almak ıstedıgım jxd ama cakmadır alma onu dedıklerı ıcın kafam karıstı bı anda...

yorumlarınızı beklıyorum mesela jxd kullanan arkadaslar hangı modelı ve ne zamandır kullanıyorlar,,sorun cıkmıs mı,,ne gıbı sorunla karsılasmıslar?? eger benı bılgılendırırlerse cok sewinirim,,tesekkurler

quote:

Kesinlikle JXD 951 al.Cihaz mükemmel.Eğer hafızası bana yeter diyorsan hiç düşünmeden al.JXD bu sıralar 960 modelini çıkarttı.O daha iyi.Bulabilirsen JXD 960 bulamazsan JXD 951 al.

Ben 951 i 3 aydır 901 i 1,5 senedir 680 i 2 senedir kullanıyorum.Cihazlar 2 sene garantili olduğu için hiç bir sorun yaşamazsın.680 in kulaklık girişinin lehiminin kopması dışında garanti servislerine hiç ihtiyacım olmadı.Çok iyi bir marka JXD.Kullanıyorum ve tavsiye ediyorum.

• quote:

quote:

tesekkur ederım benim tek korkum ılerde jxd nın cokmesı yada bozulması ,,cunkı ben buna verecegım parayı kolay kazanmadım ,,,ozellık olarak benım almak ıstedıgım jxd ama cakmadır alma onu dedıklerı ıcın kafam karıstı bı anda...

quote:

Ben 951 i 3 aydır 901 i 1,5 senedir 680 i 2 senedir kullanıyorum.Cihazlar 2 sene garantili olduğu için hiç bir sorun yaşamazsın.680 in kulaklık girişinin lehiminin kopması dışında garanti servislerine hiç ihtiyacım olmadı.Çok iyi bir marka JXD.Kullanıyorum ve tavsiye ediyorum.

saolasın ılgın ıcın kulaklık ne onerırsın?

• quote:

quote:

quote:

quote:

saolasın ılgın ıcın kulaklık ne onerırsın?

10 YTL ye alabileceğin JVC HA-F10C kulaklığı öneririm.Hem çok yüksek hem de çok kaliteli ses veriyor.Girişi altın kaplama.Hem de 10 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resline -- 5 Eylül 2007; 21:11:27 >

• JXD 931 ve 951 in ayrıntılı görüntüleri

JXD 931

JXD 951

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resline -- 5 Eylül 2007; 21:25:35 >
  • bu JXD herhalde kaçak çünkü hem ilk kez duyuyorum hemde çin malına benziyor eğer öyleyse 250ytl die nie alım ki aynı fiyata avrupa çıkışlı garantili d2 var ama garantiliyse bu JXD 951 o zmn ii gibi ama ilk kez duydum adını oddo gibi olmasın da
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***
    bu JXD 951 o zmn ii gibi ama ilk kez duydum adını oddo gibi olmasın da

oddo nasıl bısey kı?
  • quote:

quote:

bu JXD 951 o zmn ii gibi ama ilk kez duydum adını oddo gibi olmasın da

oddo nasıl bısey kı?

oppo olmasın o.O da iyidir fakat JXD çok daha iyidir.
  • quote:

bu JXD herhalde kaçak çünkü hem ilk kez duyuyorum hemde çin malına benziyor eğer öyleyse 250ytl die nie alım ki aynı fiyata avrupa çıkışlı garantili d2 var ama garantiliyse bu JXD 951 o zmn ii gibi ama ilk kez duydum adını oddo gibi olmasın da

JXD d2 den çok daha özellikli.Çin malı olduğu doğru fakat içindeki parçaları japon malı.Ekranı ve bazı chipleri Samsung,Chipseti Sunplus ve hafızası da Hitachi.Ucuz olmasının da 2 sebebi var.1. si ucuz işçilik maliyeti ve 2. si ülkemize kaçak olarak gelmesi.
  • quote:

quote:

bu JXD herhalde kaçak çünkü hem ilk kez duyuyorum hemde çin malına benziyor eğer öyleyse 250ytl die nie alım ki aynı fiyata avrupa çıkışlı garantili d2 var ama garantiliyse bu JXD 951 o zmn ii gibi ama ilk kez duydum adını oddo gibi olmasın da

JXD d2 den çok daha özellikli.Çin malı olduğu doğru fakat içindeki parçaları japon malı.Ekranı ve bazı chipleri Samsung,Chipseti Sunplus ve hafızası da Hitachi.Ucuz olmasının da 2 sebebi var.1. si ucuz işçilik maliyeti ve 2. si ülkemize kaçak olarak gelmesi.

cok tesekkur edıyorum sana gerekten her konuda bılgılendırıyorsun benı,,,allah razi olsun peki sunu soracam kart uzerınden vıdeo mp3 dınlerken yavaslar mı?

• JXD alma...keklenmek üzeresin benden söylemesi

alacağın markalar şunlar olabilir.
    iriver,cowon,trekstor,samsung,apple,meizu,creative,archos,sony,toshiba,microsoft,sandisk,philips...unuttuklarım olabilir ama gerisini salla derim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 6 Eylül 2007; 17:31:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchoret90

JXD alma...keklenmek üzeresin benden söylemesi

meizu nasıl? ozellik acısından?
    jxd nın ne sı war ? walla kıme ınanacagımı sasırdım,,
  • Arkadaşlar ne jxd si ya keklemeyin kimseyi d2 o kadar paran yok cowon f2 al sen o parayla en iyi o olur
  • quote:

quote:

quote:

cok tesekkur edıyorum sana gerekten her konuda bılgılendırıyorsun benı,,,allah razi olsun peki sunu soracam kart uzerınden vıdeo mp3 dınlerken yavaslar mı?

Hiç bir şekilde yavaşlama olmaz.Normal hafızayı kullanıyormuş gibi hafıza kartını da kullanabilirsin.Ben videoları kart üzerinden izliyorum ve hiç sorun yaşamıyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.