Şimdi Ara

BAN'ım kalktı.. ama söyleyeceklerim var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 4 günlük aradan sonra yine sizlerleyim. Beni özlemediniz hatta yokluğumu fark etmediniz biliyorum ama yinede geri döndüğümü sizlerle paylaşayım dedim. Bir de söyleyeceğim şu var ki uzaklaştırılmıştım fakat sebebi belirtilmemişti. Uzaklaştırıldığım ilk günden beri 3 kez forumdestek@donanimhaber.com adresine uzaklaştırıldığımı fakat sebebini göremediğimi, bildirilmediğini yazdım ve nedenini sordum. Ama 3'ünde de cevap gelmedi. Benim isteğim cezamın kalkması değil sadece sebebini öğrenmekti. Böylesine bir markaya bunu asla yakıştıramadım. Neden böyle bir ilgisizlik yapıldı anlamış değilim... Herkese iyi, ilgili forumlar..

• İki kez forumdestekle işim oldu. Birinde aynı gün digerinde ertesi gun sabah cevap aldım. Farklı mail adresiyle denedin mi belki orda sorun vardır?
  • "ücretli ben kontörlüyüm götürüyo kontörümü pic" şeklinde bir mesaj atıp yani küfür edip sonra sebebini bilmemeniz saçma gelmiş demek ki forumdestek'teki arkadaşlara. Bir daha küfür etmezseniz bu sebeple ceza almazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.