benimde yapı kredi world puanımı yüklemek istedim ama karttan çekmiş puan duruyor,bu parayı karta geri atabilir miyiz... not: vakıfbank posundan çekmiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egridereli -- 5 Kasım 2022; 12:45:56 > |
Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (109. sayfa)

-
-
Bende de bonusta aynısı oldu puan seçtiğim halde normal yükleme yapmış herhalde sorun var zaten bu ay arada sistem hatası veriyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Moneypay yükleme komisyonları güncellenmiş 500 ve 750 ₺ ye 10 ₺ alıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Puanı nereye, nasıl yüklüyorsunuz hocam?
Param karta yüklüyorum, daha doğrusu param Cüzdana yüklüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: VenomstrPuanı nereye, nasıl yüklüyorsunuz hocam?
Salı gününden beri alıyor pazartesi akşamı değişti komisyonlar ayrıca 750 TL ye 10 değil 15 alıyor 👍quote:
Orijinalden alıntı: crackerss1982
Moneypay yükleme komisyonları güncellenmiş 500 ve 750 ₺ ye 10 ₺ alıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 10 Kasım 2022; 20:18:16 >
kötü oldu
-
Money Pay'e hangi kartların puanları yüklenebiliyor hocam?
-
Arkadaşlar aylık yükleme limitim 5000tl param sanal kartıma. Fiziki kart alırsam hem fizikiye 5000 hemde sanala mı 5000 toplam 1000 mi olcak yoksa ortak limit mi
Ortak limit 5.000
Arkadaşlar bir süredir yapıkredi kart puanlarını yüklemeye çalıştığımda "kart bilgisi bulunamadı" hatası alıyorum. Durumla ilgili bir bilgisi olan var mı?
-
İyzico yapın derim en azından komisyon yok puanı olduğu gibi kuruşu kuruşuna aktarıyor hesaba 0 komisyonquote:
Orijinalden alıntı: edebali33Arkadaşlar bir süredir yapıkredi kart puanlarını yüklemeye çalıştığımda "kart bilgisi bulunamadı" hatası alıyorum. Durumla ilgili bir bilgisi olan var mı?
çok teşekkürler hocam iyzico hakkında bir bilgim yoktu araştırayım sağolun.
-
Iyizico indireyim dedim.Neredeyse her yorum olumsuz. Millet hep param içeride kaldı demiş. Siz memnun musunuz iyizicodan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pervane848 -- 22 Kasım 2022; 17:42:8 >
Evet memnunum şahsen 0 sorun neredeyse çıktığı günden beri kullanıyorumquote:
Orijinalden alıntı: pervane848
Iyizico indireyim dedim.Neredeyse her yorum olumsuz. Millet hep param içeride kaldı demiş. Siz memnun musunuz iyizicodan?
Ben 500tl yüklemek istedim fiziki kartima geri iade ettiler. Sonra beni bloke etmişler. Müşteri hizmetlerini aradım olumsuz yanıt aldım.
kart sagibi, hesap sahibi farklı mıydı
-
30 Kasım’a kadar market alışverişlerine %10 iade varmış. Migros Sanal Market hariç.
——-
param.com.tr
ParamKart�tan Sepetleri Dolduran Kampanyahttps://param.com.tr/avantajlar/paramkart-tan-sepetleri-dolduran-kampanya-87
Paraları içeride nasıl kalmış? Kredi kartı ile yüklemeleri direk nakit olarak çekemezsin mesela.
seçili marketler yaziyor fakat hangileri oldugunu belirtmemişler. illa fellik fellik aratacaklar secili marketlerin hangileri oldugunu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X