Şimdi Ara

Param bitti :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kyk 6'sında yatıyor para kalmadı üstümde. arkadaştan borç da istedim iki kere daha da istemek de istemiyorum. lan sıvı sabun almaya para kalmadı. 15 tl var cebimde ayın 6'sına öğlene kadar yemek param. tuvalet kağıdı pahalıydı peçete aldım. sıvı sabun şart alma almam lazım. toz deterjan lazım. bir kereliğine sadece suyla yıkıcam çamaşırları. spora da gitmicem kyk parası yatana kadar. ama açık konuşayım bu ayın parasını çar çur ettim. hamburger dürüm falan yedim o yüzden bu haldeyim xd




  • internetim de bitti bu arada rusça konumu uplayamamamın sebebi de o. kyk wifine bağlanmıyor sorun varmış düzeltilcekmiş

  • Hamburger dürüm yemekle 650 TL nasıl bitti yav

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iban paylaş forumdaşlar el ele versin 5-10 atsın hocam

  • IBAN at 20 lira atacağım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık biz gençlere. Adam boğazına hamburger dürüm yedi diye çarçur ettim diyor. Fakir yoksul ülke olmanın dezavantajları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Xakler @muaz1984

    teşekkür ederim arkadaşlar ama benim başkalarından para almama gibi bir huyum var. okul bana burs teklif etti ilk dönem ama almadım başkasının ihtiyacı vardır diye. Derslerim de pek iyi değildi o zaman, ortalamadan yüksektiler ama pek çalışmıyordum yani hakediyor hissetmiyordum.


    neyse arkadaştan borç istedim zaten tekrar sağ olsun gönderdi ona da geri ödeyeceğim ayın 6'sında.


    ben yurttan virüs sebebiyle ayrılırken (kovulurken xd) masamı temizlemiştim, dolap kapağına kiliti sağlam bırakmıştım anahtarı da üstüne koydum misafirler yenisini almakla uğraşmasın diye, yerleri bile paspasladım en son ben gidiyorum yerler biraz kirli diye.


    şimdi geldim yurda misafir öğrenciler çalışma masasını kırmış, üzerinde içecek lekeleri var. aldığım peçeteyi ıslattım sildim falan çıkmıyor da. çekmecekler de aynı şekilde hep bir şeyler dökmüşler. duş başlığını kırmışlar nasıl becermişlerse. yerler zaten mok götürüyor. falan filan yani. bugün sırf onlara sövdüm. içimde kötü bir his var bilmiyorum sanki bu sene kötü geçecekmiş gibi.


    gelecek endişesi de var;


    benim hayalim; küçük bi home gym. home gymdan kastım da bir bar bir rack bir bench birkaç dumbell ve ağırlıklar bu kadar. yatak odama kurarım bile yani. sonra bir bilgisayar. haftasonu tatil olan 8-6 bir iş. ve gün içinde dilediğimi yememe izin veren bir gelir.


    ama mezun olunca iş bulur muyum endişesi var. iyi kötü proje yaptım birkaç tane. 3.sınıf bilgi müh öğrencisiyim şu an. kendi sitemi kurdum portofilo sitesi. - bu arada bölüyorum yeni oda arkadaşım brownie ikram etti ona buradan teşekkür ediyorum xd - neyse portofilo sitemi kurdum. olabildiğinde kovalamaya çalışıyorum. ayriyetten rusça öğreniyorum konusu da şurada https://forum.donanimhaber.com/rusca-ogrenme-maceram-27-edit--150060845 son günlerde çalışamadım internetim bitti. 1 ay isteğe bağlı staj da yaptım bu yaz. yine de bir sıkıntı yok değil ama içimde. ama diğer yandan da okulun sitelerini, sistemlerini gördükçe bana iş çıkar illa bir yerden gibi geliyor xd adamların hiçbir şeyi düzgün çalışmıyor. neyse, iş konusunun yanında askerlik de var. bedelli yapmak istiyorum. askerliğe katlanamam değil fiziksel olarak fitim mental olarak da aşağılanmaya falan da alışığım ki duyduğum kadarıyla askerlik bu zamanlarda zaten güllük gülistanlık geçiyor. yurtta bu 2.senem yani insanlarla da yaşayabilirim. ama işte zamanımı orada öldürmek istemiyorum bu yüzden bedelli hedefliyorum. bunun yanında kyk kredisi alıyorum bahsettiğim gibi. onu da ödemek lazım. 2 küçük kız kardeşim var biri lisede biri ortaokulda. ikisi de sallamıyor okulu onlara da bakabilmek istiyorum eğer gerekirse ki ben bedava yaşatmam ben bakıyorsam mecbur okuturum veya çalıştırırım ama işte kendi ayakları üzerinde durana kadar destek olabilmek istiyorum.


    durum böyle işte yazayım dedim bugün canım sıkkındı sabahleyin de motorlunun teki canımı sıktı salak salak hareketler yaptı yolda arkasından el falan salladım gircektim herife de ya görmedi beni ya da sallamadı. neyse herkese iyi geceler.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FF980A2B3

    Yazık biz gençlere. Adam boğazına hamburger dürüm yedi diye çarçur ettim diyor. Fakir yoksul ülke olmanın dezavantajları.

    1 kere hamburger, 2 kere dürüm, 1 kere kavurma yedim. 2 kere tavuk aldım bimden. ve her 2 günde bir 6 lira kadar abur cubura harcadım.


    her gün okul yemek hanesinde yedim bayağı da ucuzdu 2 sefer aldım yemeği de ben biraz çok yerim spor da yapıyorum aylık 150 tl veriyorum salona. aç kalsam gerçi yine yaparım spor benim hem fiziksel hem de ruhsal sağlığım için çok değerli.


    dediğin gibi lüks değil yediklerim de neticede aç kalacağımı bile bile yedim xd salaklık işte.

  • çıkar cep telefonunu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.