Şimdi Ara

Parallels Desktop 11 for Mac ÖĞRENCİ sürümü hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yakın zamanda aldığım macbook pro yı alıştığım şekilde işte kullanabilmek için windows 7 yi sanal makina olarak şimdilik vmware ile kurdum..

Fakat yorumlarda okuduğuma göre pek sağlıklı çalışmıyormuş bu şekilde.

Parallels Desktop 11 for Mac programı tavsiye ediliyor..

Ben windows 7 yi kuracağım ve iş için gerekli olan office 2010 ve pdf editor tarzı programları kuracağım..

EV ve ÖĞRENCİ versiyonu hem tek seferlik ücretli hem de daha ucuz.. Diğer sürümde yıllık ücret var..

Karşılaştıma tablosuna baktığımda ögrenci versiyonu benim işimi görür gibi geldi..

Kullanan var mı ? Yardım eder misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 1 Mart 2016; 23:12:53 >

• parallels işini görür.Aynı anda iki işletim sisteminide kullanabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecura

parallels işini görür.Aynı anda iki işletim sisteminide kullanabiliyorsun

Zaten ben sorduğum parallels programının hangi versiyonunu tercih etmeliyim diyeydi..
  • eğer sadece office 2010 ve pdf programları kullanacaksan windows kurmana gerek yok aslında. Mac de office de mevcut pdf düzenleyen programlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trulli

eğer sadece office 2010 ve pdf programları kullanacaksan windows kurmana gerek yok aslında. Mac de office de mevcut pdf düzenleyen programlarda.

Hocam, ben de öyle düşünüyordum, fakat illa mac de olmayan bir program gerekebiliyor.. Özel konular sorun değil ama iş ile ilgili acil bir program gerektiğinde sıkıntı yaşamak istemiyorum..

Hem alışkanlık, hem windows ile uyumlu milyonlarca freeware olması hem de Apple daki bazı saçmalıklar beni ikinci olarak windows kullanmaya zorluyor..

En basitinden mail uygulamasını çıldırtıyor beni.. epostaya dosya eklemede copy paste işlemiyor.. Font ayarları bölümü her defasında 2-3 işlemle çalıyor.. Bu kadar basit özelliklerin düşünülmemiş olmamasını aklım almıyor.. Daha çok örnek verilebilir..

• Parallel'i silmek istediginde silmekte buyuk sorun yasiyorsun. Silsen bile macte hdd alani bosalmiyor hala yer isgal ediyor. Internette dort donmusum bulamamistim bir turlu nasil tam olarak silinecegini. Bir suru kalinti kalmisti dosyalarda. Salak sacma seylerle ugrastirdi. Recovery yapiyim derken tum sistemi sildim vs bir ton ugrasmistim. Bence iki kere dusunun. Bu arada zorrentlerde kurek var her sey para mi kardesim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.