Şimdi Ara

Silinebilir çünkü bu forumda artık paylaşım ve katılım göstermeme kararı aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silinebilir çünkü bu forumda artık paylaşım ve katılım göstermeme kararı aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 21 Ocak 2020; 0:26:18 >



  • Şimdi baktimda elemanın teki kurmuş çok güzel calisiyo falan demiş forumdaki elemanlar ise asiri derecede kasiyo demisler. Kimin doğru soyledigini bulmak için kur bı paralel dene. Tahminimce kasabilir çünkü bende Adobe 2017 CC yağ gibi akarken 2019 sürümü adeta felç etmişti benim cihazı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 1 Nisan 2019; 4:21:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

    Şimdi baktimda elemanın teki kurmuş çok güzel calisiyo falan demiş forumdaki elemanlar ise asiri derecede kasiyo demisler. Kimin doğru soyledigini bulmak için kur bı paralel dene. Tahminimce kasabilir çünkü bende Adobe 2017 CC yağ gibi akarken 2019 sürümü adeta felç etmişti benim cihazı.
    Yanıtın için teşekkür ederim dostum yarın iso olarak kurup deneyeceğim bakalım. Bu arada ps 2019 kasıyor diye yazmış olman benim içime su serpti biraz çünkü ben 2019 kurmuştum ama sonra hiç kullanmadan 2018 e düşürdüm crack davasından. O zaman 2018 kasmıyor sanırım ? Hiç açma fırsatım olmadı daha denemek için ama eminim kasmıyordur senin dediğine göre.

    Bu arada bişey farkettim bende macteki Visual Studio da Masaüstü program olarak sadece macOS a yazabiliyoruz ya onun form tasarımınıda Visual Studio xcode ye yönlendiriyor orda yaptırıyor ve otomatik Visual Studio ya eşzamanlı aktarıyor. Yani kuşağı tersten tutmak gibi bişey oluyor. Keşke öyle olmasaydıda bu form olayını hem kendi bünyesinde yapabilseydi hemde windows formda yapabilseydik. Sonuçta net.core kütüphaneleri kullanılıyor yani 2 platformda da hatta linux ta bile kodlanabiliyor.


    yarın paralel desktop ile deneyip burda izlenimlerimi belirtirim.




  • Yükledim deniyorum ama bence çok kasıyor yani i5 işlemci 8 gb ran var yer olarak zaten sıkıntım yok ama acaba sanala verdiğim dnanımdan dolayımı ksıyor bilemedim. 2 işlemci ve 4 gb ram verdim.

    deneyenlerde de öylemi oluyor acaba ?


    Silinebilir çünkü bu forumda artık paylaşım ve katılım göstermeme kararı aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY

    Yükledim deniyorum ama bence çok kasıyor yani i5 işlemci 8 gb ran var yer olarak zaten sıkıntım yok ama acaba sanala verdiğim dnanımdan dolayımı ksıyor bilemedim. 2 işlemci ve 4 gb ram verdim.

    deneyenlerde de öylemi oluyor acaba ?


    İşlemci yeterli gelmiyor olabilir hocam. Ben aktif bir şekilde kullanıyorum gayet güzel çalışıyor. İşlemcim 3630qm, 16 GB ram var. 6 Çekirdek 8 GB Ram ayırdım.




  • ben mecburen dün bootcamp ile bootable yanına kurdum macosun çünkü çok kasıyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.