Şimdi Ara

!!!PaRaLı ChAr KaSaNLaR BaKSıN'''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bi konu açtım fakat yazım kurallarına uymadığım için konu kilit.Bu sefer dikkat edeceğimki konu kilitlenmesinarkadaşlar öncelikle derdimi anlatayım ben 30-35 lwl arası full int nukeleri açık bir char arıyorum fakat lütfen çok acil hemen cevap verirseniz sevinirim fakat haha ezige bak gibi cevaplar vermemenizi rica ederimfakat çok pahalı bir char olmasın fakat kesinlikle full int ve nukeleri açık olmalı fiyat olarak size 15-30 ytl arası bi fiyat söleyebilirim. lütfen çabuk okuyup cevap yazın çok acil.FLARA ve HERO lütfen bu sefer konuyu kilitlemeyin yazım kurallarına dikkat ettimacil

• bu arada server farketmez

ßu arada sen 2 kere dikkat et istersen

Orjinalden alıntı: userconfirm

Beyler bi konu açtım fakat yazım kurallarına uymadığım için konu kilit.Bu sefer dikkat edeceğimki konu kilitlenmesinarkadaşlar öncelikle derdimi anlatayım ben 30-35 lwl arası full int nukeleri açık bir char arıyorum fakat lütfen çok acil hemen cevap verirseniz sevinirim fakat haha ezige bak gibi cevaplar vermemenizi rica ederimfakat çok pahalı bir char olmasın fakat kesinlikle full int ve nukeleri açık olmalı fiyat olarak size 15-30 ytl arası bi fiyat söleyebilirim. lütfen çabuk okuyup cevap yazın çok acil.FLARA ve HERO lütfen bu sefer konuyu kilitlemeyin yazım kurallarına dikkat ettimacil

1- çar aradığını topiğin başlığında adam gibi yazabilirdin
    2- yazım kurallarına uyayım derken resmen batırmışın
    3- H^^ERO yönetici değil

• Yarın yeni server açılacakmış.

Fiat ta anlaşırsak sana önümüzdeki cuma öğlen vakti lvl 35 pure int charı teslim ederim.

Daha iyi bir şey istersen 28 günde pure str Lvl 72 (glavie yada Archer) veya Lvl 75 Pure int veya Lvl 75 (wizard yada rogue) teslim edilir.

Not:Ürünler farmsızdır....
  • aradaşlar boş boş gereksiz laflar etmeyin bence eğer elinizde 30-35 arası nuker char varsasatıyorsanız konuşun. Adam elinden geldiğince derdini güzel bir şekilde yazmış başlık saçma ama idare edicez ^^:D
    Daha Fazla Göster
  • Mars'ta 36 lvl full str ama..Archer banka dolu 2m para ...

Orjinalden alıntı: Chuckygelin23

aradaşlar boş boş gereksiz laflar etmeyin bence eğer elinizde 30-35 arası nuker char varsasatıyorsanız konuşun. Adam elinden geldiğince derdini güzel bir şekilde yazmış başlık saçma ama idare edicez ^^:D

felsefe yapma
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.