Şimdi Ara

Paralel portlu (LPT) Dizüstü tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşyerinde kullandığımız bir cihaz için Paralel portlu dizüstü gerekli,yanlız yeni dizüstü bilgisayarlarda vede benim bilgisayarda böyle bir çıkış yok.Yeni bilgisayar alsam bu tür çıkışlı bilgisayar bulabilirmiyim?Piyasada varsa marka ve modelini yazarsanız sevinirim bende ona göre araştırma yapayım...

• paralel port için yeni bilgisayar mı alınır dostum manhattan marka(başka markalarda vardır) usb den paralel porta çevirici parçalar var ondan alsan işini görür
  • Paralel portlu dizüstü bulman biraz zor. Ama usb'den paralele çeviren aparatlar var onlar işini görür. Masaüstü bilgisayar için ise aşağıdaki pcı paralel port kartınından alabilirisn böyle bir kartın hem adreslemeside oluyor.

http://www.tekmarshop.com/urunDetay.asp?urunID=110446
  • Yazıcı çeviricilerini denedim çalıştırmıyor,şimdi 3 seçenek var ya kendi bilgisayarımı satıp biraz masrafa grip yenisini alırım ya ikinci el ucuz bir bilgisayar alıp 2 bilgisayarla dolaşırım yada daha türkiyede satılmayan (ben öyle biliyorum olabilirim) 100$ gibi PCMCIA to lpt çeviriciyi alırım bunları şimdi değerlendiriyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurTuğra -- 7 Ağustos 2008; 10:36:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.