Yaz boyunca Palme'nin kitabını çözdüm, şu anda karma testler kaldı. Okullar açılmadan önce bitirmeyi umuyorum. Bu kitaptan sonra açıkçası Karekök almayı düşünüyorum ama sizin de tavsiyelerinizi almak istiyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
300 soruda ygs türkçe
palme nasıldı ben karekök kullandım çok iyi kitap al bence birey ve palme arasında gidip geliyorum paragraf için
quote:
Orijinalden alıntı: fatihemre20
300 soruda ygs türkçe
İnternet'te arama yaptım ama hiçbir yerde satışına rastlayamadım. Tedariği epey zor olan bir kitap sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: RioShui
palme nasıldı ben karekök kullandım çok iyi kitap al bence birey ve palme arasında gidip geliyorum paragraf için
Epey zor, tabiri caizse kafayı yedirten bir kitap hocam. Hatta kitap bitmek üzere olmasına rağmen pişmanım; çünkü kitabı tam bir verimle çözdüğüme inanmıyorum açıkçası. Bunda, çeldirici ve zor sorularının epey fazla oluşunun rolü büyük.
quote:
Orijinalden alıntı: Chromé
quote:
Epey zor, tabiri caizse kafayı yedirten bir kitap hocam. Hatta kitap bitmek üzere olmasına rağmen pişmanım; çünkü kitabı tam bir verimle çözdüğüme inanmıyorum açıkçası. Bunda, çeldirici ve zor sorularının epey fazla oluşunun rolü büyük.
ygs lys tarzı zorsa alayımmı sizce hocam önerirmisiniz yoksa gereksizmi zor
ygs lys tarzı zorsa alayımmı sizce hocam önerirmisiniz yoksa gereksizmi zor
YGS-LYS'nin zorluk tarzına pek aşina değilim açıkçası hocam. Ama gerçekten zor bir kitap istiyorsanız tavsiye edebilirim. Zaten forumdaki geçmiş konularda da pek çok kişi bu kitabı tavsiye etmiş.
palmiye
quote:
Orijinalden alıntı: satanistpenguen
çıkmış soruları çözün hocam çok kaliteliler :)
ALES tarzı sınavların paragraf soruları epey kaliteli ve zorlayıcıymış zaten. Bunu da göz önünde bulundurabilirim aslında.
quote:
quote:
ALES tarzı sınavların paragraf soruları epey kaliteli ve zorlayıcıymış zaten. Bunu da göz önünde bulundurabilirim aslında.
ales çıkmış paragraf sorularını bulamıyoruzki hocam
quote:
quote:
quote:
ÖSYM'nin salak kısıtlaması yüzünden mi?
quote:
quote:
quote:
quote:
son seneler öyle eski seneler sitede bulunmuyor bazı yayın evleri çıkartıyor ama onlarda daha çok matematik vs ağırlıklı oluyor yada en fazla toplam 5 senenin çıkmış sorularını basıyorlar eskileri için teker teker almak zorundasın
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
son seneler öyle eski seneler sitede bulunmuyor bazı yayın evleri çıkartıyor ama onlarda daha çok matematik vs ağırlıklı oluyor yada en fazla toplam 5 senenin çıkmış sorularını basıyorlar eskileri için teker teker almak zorundasın
Anladım hocam. Yine yayınevlerine mahkumuz bu konuda da.
bende karekök'ün son 25 yılın çıkmış türkçe soruları var 1000'e yakın paragraf sorusu var ve ales kadar olmasa da ösym tarzı sonuçta bir çöz derim hocam. ösym'nin sorduğu tüm paragraf sorularını çözmek gerek bence . sadece ygs-lys için değil...
quote:
Orijinalden alıntı: general188
palmiye
ananas
quote:
bende karekök'ün son 25 yılın çıkmış türkçe soruları var 1000'e yakın paragraf sorusu var ve ales kadar olmasa da ösym tarzı sonuçta bir çöz derim hocam. ösym'nin sorduğu tüm paragraf sorularını çözmek gerek bence . sadece ygs-lys için değil...
Edebiyat soruları da dahil bu kitaba sanırım. Eşit ağırlıkçı olduğum için ileriye dönük olarak da işime yarayabilir aslında. Tavsiye için teşekkürler.
okyanusun paragrafını aldım sağlam kitap bu bitince karekök alırsın tamamdır.
quote:
Orijinalden alıntı: Paprika55
okyanusun paragrafını aldım sağlam kitap bu bitince karekök alırsın tamamdır.