Şimdi Ara

Paragraf Boş Bırakılan Yer ... Bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar Bu Sorularda Hep Yanlıs Yapıyorum Bunun Pratik Yolu Var mıdır ?

• Çok kitap okuyacaksın, en azından az ama düzenli okuyacaksın. Bol bol alıştırma sorusu çözeceksin. Ordaki şıklardan hepsi gelebilir gibi gelir ilk başta ama zaten kitap okuyunca paragrafın kimliğini kavrayıp şık kendini sana hissettirecek zamanla

Ayrıca boşluktan bir önceki ve bir sonraki ifadeler çok önemlidir asıl belirleyici cümlelerdir haberin ola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyah -- 25 Eylül 2011; 12:12:50 >
    "İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi."
  • düşün kü bu paragrafı ben yazdım diyeceksin ve devamını mantıken bu olmalıdır yani başlangıç dan itibaren paragrafı yorumlayacaksın anlayacaksın paragraftan sonra adam bunu bunu diyo madem öyle bende adamın ağzından konuşur bu şıkkı laps diye yerine koyarım diyeceksin bütünü bozmayacaksın :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.