Bildirim
Parafree e-ticaret 150/15
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Kampanyaya dahil olmak istediginiz kartiniz, kampanya giris kriterlerini saglamadigindan talebiniz alinamamistir. Detayli Bilgi:www.parafcard.com.tr B002
Kisiye ozel sanirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parafree kartı olan herkes katılabiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: furkkkkanquote:
Kampanyaya dahil olmak istediginiz kartiniz, kampanya giris kriterlerini saglamadigindan talebiniz alinamamistir. Detayli Bilgi:www.parafcard.com.tr B002
Kisiye ozel sanirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paraftan genç olmadan aidatsiz kart almak mümkün mü parafree için gençlere özel diyor
Bu karta Online başvuru yapılamıyor mu ? Baktım ama göremedim illa şubeye mi gitmek gerekiyor
Bu kart özelinde bilmiyorum ama bu aidatsız kartlar bankaların en az bir tane müşteriye sunması gerekiyor onlarda sunuyor ama işlerine gelmediğinden başvuruyu çok zor yollarla yaptırıyorlar. Amaç müşteriyi bıktırmak ve uzak tutmak.quote:
Orijinalden alıntı: kazazz
Bu karta Online başvuru yapılamıyor mu ? Baktım ama göremedim illa şubeye mi gitmek gerekiyor
Yani free kartlara başvuru genelde hep zorlayıcı kanallar üzerinden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X