Şimdi Ara

Parafa özel ütü+yorgan+tost makinesi 99 tl/Best4pocket (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
9
Favori
57.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende ütü olan üründen 13'ünde sipariş verdim. Ne gelen var ne giden. Firmaya hem mail ile hem telefon ile ulaştım.2 gün önce aradığımda İki partiye böldük bugün göndereceğiz mesaj gelir dedi ama mesaj falan gelmedi. Şikayetvara şikayet oluşturdum halbankı şikayet ettim halkbank önce cevap yazdı ardından bir baktım şikayet varda hem yazdığım başlık değişmiş hem halkbank kendi adını sildirmiş . Anlayacağınız bir kaç kişiye gelecek ürünler ve onlar biz aldık diyecekler insanlarda buna göre sipariş verecek. Halkbank böyle bir işe nasıl alet olmuş onu da anlamış değilim. Büyük ihtimal birinin çıkarı falan var ki böyle bir işe yardımcı oldu. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Bugün mail ile sert bir şekilde siparişim ile ilgili bir kaç şey yazdım bakalım durum ne olacak. iptal etsem paranın geleceğinden de süpheliyim açıkcası.
    Sanırım çıkarmamışlardı. Önce horoz lojistik ile geldi, onlar kata çıkardı ama kontrol ettiğimde fena çizik olduğunu farkettim, iade ettim teslim almadan sonra ptt ile geldi ama kata çıkarmadılar diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu sitede geçen haftasonu iphone xr 64 gb modeli 5500 tl idi sonra haftaiçi 6200 tl civarına geldi şu anda ise 4930 tl. Bu fiyata şu an başka yerde bulunma ihtimali yok almak istiyorum ama malum güvenilir mi karar veremiyorum. Diğer alışveriş sitelerinde olduğu gibi ürünü teslim alana kadar paramızın askıda kalması bizim onay verdiğimiz takdirde satıcıya geçmesi gibi bir durum bu sitede var mı bilgisi olanlar yorumlayabilir mi sizce iphone xr gibi yüksek meblağlı bir ürün risk olur mu?
    bu arada kontrol etmek isteyenler için ürün linkihttps://best4pocket.com/products/akll-telefon/17378-indx__indx__mry62tu-a__iphone-xr-64gb-productred/

• quote:

Orijinalden alıntı: matogretmeni86

Arkadaşlar bu sitede geçen haftasonu iphone xr 64 gb modeli 5500 tl idi sonra haftaiçi 6200 tl civarına geldi şu anda ise 4930 tl. Bu fiyata şu an başka yerde bulunma ihtimali yok almak istiyorum ama malum güvenilir mi karar veremiyorum. Diğer alışveriş sitelerinde olduğu gibi ürünü teslim alana kadar paramızın askıda kalması bizim onay verdiğimiz takdirde satıcıya geçmesi gibi bir durum bu sitede var mı bilgisi olanlar yorumlayabilir mi sizce iphone xr gibi yüksek meblağlı bir ürün risk olur mu?
    bu arada kontrol etmek isteyenler için ürün linkihttps://best4pocket.com/products/akll-telefon/17378-indx__indx__mry62tu-a__iphone-xr-64gb-productred/
    Satıcı arena bilgisayar mış, elimizde yok deyip iptal ediyorlar. Mağaza teslimi almıştım.

• Arkadaşlar bende televizyon siparişi verdim. önce müşteri hizmetlerini aradım dediler ki sipariş verince tv gelince servis gelip kuracak.
    Sonra HalkBank müşteri temsilcisini aradım, dediler ki bankamız güvenilir olmayan bir siteyle anlaşma yapmaz . Bunun üstüne sipariş verdim . Bakalım ne olacak. 16 sında sipariş verdim . 17 kargo en geç 19 Eylül teslimat yazıyordu . Bu gün aradım 1 saat boyunca hatta bekledim fakat ulaşamadım müşteri temsilcisine . Şu an tv yok sitede 🙄Teslimatı ulaşan arkadaşlar yine Parafa özel ütü+yorgan+tost makinesi 99 tl/Best4pocket bilgilendirme yaparlarsa seviniriz.

• MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam aydınlattığın için bilgim yoktu. stokta 25 adet var yazıyor sitede bunlar düpedüz yalancı o zaman

Orijinalden alıntı: matogretmeni86

teşekkür ederim hocam aydınlattığın için bilgim yoktu. stokta 25 adet var yazıyor sitede bunlar düpedüz yalancı o zaman
    Mağaza teslimi al. Gelirse gider alırsın. Ama bugün aradım ve artık telefonlara bile bakmaz ilgilenmez oldular.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 99 tl lik ütü yorgan tost makinesi sipariş gelen yokmu yani şuan a kadar,,, ulan Osman ulan hergele diyordu o aklıma geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bir kaç saat sonra çok geçmedi aradılar, bir müşterilerinin ürünü iade ettiğini şu anda ellerinde olduğunu ve istersem sadece bana özel anlık ilan açabileceklerini söylediler, ben de iade edilen tutarın yatmasını beklemek zorunda olduğumu ilettim anlayışla karşılayıp benden haber beklediler telefonu kapattık.

İade tutarının yatmasını bekledim taksitle aldığım için geri taksitle yatıyor ancak limit ertesi gün geri geldi.

Aradım, bana özel anlık ilan açtılar, 1 adet stok ekleyip ilanı geçen sefer aldığım fiyattan güncellediler.

Satın aldım, ardından aradım ilettim ilanı kaldırdılar. Ertesi gün sipariş hazırlanıyor durumuna geçti. Bugün de PTT kargoya teslim edilmiş 78kg 371desi.

Şu ana kadar kargo ile gelmesi hariç kendi açımdan işleyiş güzel. İlgililer, tek sıkıntıları personel eksikliği. Yoğun sipariş alıyorlar ancak personel problemleri var onu da yakın zamanda çözeceklerini düşünüyorum.

Gelişmeler oldukça güncelleneceğim.

• Özellikle telefon fiyatlarında çok fark var. Birilerinin başı ağrıyacak ama dikkatli olun
    Daha önce pttavm den buzdolabı aldım. PTT kargo aradı eve teslim göründüğü halde buzdolabını taşıyacak büyüklükte aracımız yok dağıtıcımız da bel fıtığı ameliyatı oldu gel şubeden al dedi. Bir sürü sorun yaşadık. Sonunda araba buldum bir de şubeden almaya gittim.

bu nasıl bir isimdir arkadaş, gel de kıllanma
  • Arkadaşlar,dün mağazaya gidip yorgan, ütü,tost makinesi ni teslim aldim, mağazanın arka tarafında yorgan ve tost makineleri hazırlanmış bekliyordu,sordum kargolama neden gecikiyor diye ütü stoklarında bittiği için kargolama yapamıyorlarmış,ütü siparişi verilmiş geldiği zaman kargolama yapacaklarmış mağaza yetkilisi böyle soyledi.

Parafa özel ütü+yorgan+tost makinesi 99 tl/Best4pocket

• 13 ü sabah verdim siparişi ne gelen var ne giden

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.