Şimdi Ara

Paraf NFC 100/50 ParafPara (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
16
Favori
37.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m_basar7

maalesef denemediğim yol kalmadı. hiçbiri işe yaramadı. yeni kart talebinde visa/mastercard bulundum bekliyorum
    Ben de bu ödeyememek ten muzdarip idim tüm yolları denemiştim ama bir arkadaş uygulamayı silip tekrar yükleyin ldu yazınca şu an yaptım ve İnanılmaz bir şekilde işlem başarılı oldu ki Daha önce bu yöntemi uygulamama rağmen olmamıştı Şimdi ne değişti bilmiyorum benim hatam en son aşamada pos cihazında işlem reddedildi idi Sizin nasıl bir hata var bilemiyorum tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyanın bittiği ne zaman belli oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: brj

Alisveris provizyondan ciktiginda puan yuklenir. Benimki 2-3 gun surdu galiba provizyondan cikmasi
    Kart fiziksel olarak elimize gelmeden uygulama üzerinden alışveriş yapabiliyoruz doğru mu anladım

• paraf kredi kartlarını hangi kurye firması getiriyor?

ne zamana kadar elimize ulaşır ki?

kartın gönderildiğine ve hangi kurye teslim edecek hiçbir bilgi alamadım?
  • poet2626 P kullanıcısına yanıt
    aynen ben harcama yaptım ortada kart yok puan da yüklendi elimde mevcut olan kredi kartına puanı transfer ettim

• Temassız özelliği olmayan Paraf kredi kartımı NFC'ye tanımladım. LCW'dan alışveriş yaptım. Uygulama OK verdi ama pos cihazı OK vermedi. Bu durumda temassız özellikli olmayan kart ile NFC özelliği kullanılamıyor sanırım. (Uygulama işlem yapmaya izin veriyor. İşleme pos cihazdan devam edeceksiniz diye uyarı veriyor. ) Benzer durum yaşayan var mı? İşlem yapamadım ben .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaelmaslim -- 15 Temmuz 2020; 0:36:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

Temassız özelliği olmayan Paraf kredi kartımı NFC'ye tanımladım. LCW'dan alışveriş yaptım. Uygulama OK verdi ama pos cihazı OK vermedi. Bu durumda temassız özellikli olmayan kart ile NFC özelliği kullanılamıyor sanırım. (Uygulama işlem yapmaya izin veriyor. İşleme pos cihazdan devam edeceksiniz diye uyarı veriyor. ) Benzer durum yaşayan var mı? İşlem yapamadım ben .
    Bende de temassız özelliği var mıydı bilmiyorum ama paraf visa kart vardı her şey normaldi ama ödeme yapamıyordum en son pos cihazı onaylanmadı diye hata veriyordu aradım müş hizm. Yeni visa kart istedim 2-3güne uygulamada göründü gerekli ayarları yaptıktan sonra nihayet bugün 18.00 sıralarında sorunsuzca işlemi A101 den yaptım ve 50 paraf puan kazandınız mesajı geldi kampanya devam ediyor yani. Öyle kolay kolay da dolmaz hoş bu işi yapabilene 100 puan vermeleri lazım zaten o kadar zorki normal vatandaş bu işlemi kesinlikle yapamaz bence. Sözün özü sorun varsa şimdiki kartı kaybedin ve yeni paraf visa kart isteyin 2 gün sonra uygulamada görününce alışverişi yaparsınız alışverişten önce 1 tllik bir ürün deneyin kampanya açısından bir sıkıntı olmuyor korkmayın.

• superhead kullanıcısına yanıt
    Gerekli ayarlar nedir hocam acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Bende de temassız özelliği var mıydı bilmiyorum ama paraf visa kart vardı her şey normaldi ama ödeme yapamıyordum en son pos cihazı onaylanmadı diye hata veriyordu aradım müş hizm. Yeni visa kart istedim 2-3güne uygulamada göründü gerekli ayarları yaptıktan sonra nihayet bugün 18.00 sıralarında sorunsuzca işlemi A101 den yaptım ve 50 paraf puan kazandınız mesajı geldi kampanya devam ediyor yani. Öyle kolay kolay da dolmaz hoş bu işi yapabilene 100 puan vermeleri lazım zaten o kadar zorki normal vatandaş bu işlemi kesinlikle yapamaz bence. Sözün özü sorun varsa şimdiki kartı kaybedin ve yeni paraf visa kart isteyin 2 gün sonra uygulamada görününce alışverişi yaparsınız alışverişten önce 1 tllik bir ürün deneyin kampanya açısından bir sıkıntı olmuyor korkmayın.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam. Öyle yapayım ben de. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

Gerekli ayarlar nedir hocam acaba?
    Kart uygulamada göründükten sonra ortada aşağıda öde butonuna tıklayın açılan pencerede solda öde sağda tanımla çıkıyor tanımlaya basın oradaki tiki işaretleyin kartınıza nfc ayarları yükleniyor gibisinden bir uyarı veriyor ve yaklaşık 1 gün boyunca öyle kalıyor sonra tekrar tanımla deyin oradaki tik yine kapalı oluyor onu tekrar açın bu defa ödeme yapabilirsiniz diyor daha sonra telefon nfc özelliğini açın ve altındaki menüden farklıysa eğer hce cüzdan seçin ve varsayılan uygulama paraf mobil seçin bu kadar bazı arkadaşlar etkisi yok diyor ama ben her ihtimale karşı alışveriş yaparken kartın internet telefon vs bütün izinlerini açtım ve tek denemede işlemi yapıp sonra kapattım

• Nfc kampanyası 50 parafpara mesajı gelmese de yüklenen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carissma06 -- 21 Temmuz 2020; 14:21:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • puanların silinme tarihi nezaman acaba?
  • Arkadaşlar NFC ödemem uygulamadan onaylansın pos cihazin red oluyordu bankaya kayıt açmıştık ama bir çözüme ulaşmamışti bu sabah Bim den tekrar denedim ve oldu puan yüklendi henüz 60000 kisiy ulasilmamiş demek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Svquare

Bende paraf platinum kart var tanımlama yaptım. Ama 05 hata alıyorum. Kayıt açtırdım 1 haftadır ses seda yok. Yeni kart isteyip denesek işimiz çözülür mü? Birde yeni kart elimize ulaşmadan nasıl kullanılır?

Alıntıları Göster
    yeni kart istedim kartımı dün aldım, şifremi oluşturup kartı kullanıma açtım,hem postan hem de temassız işlem yaptım ama hala NFC işlemi yapabileceğiniz kartınız bulunmamaktadır diyor,deli olacağım MH yi arıyorum younuz diye kapatıyorlar,mesaj attım dönüş yapmıyorlar bu kampanyadan biz faydalanamayacağız gibi...

• TROY Özellikli kartla işlem yapabilen varsa buraya yazar mı acaba...
  • egridereli kullanıcısına yanıt
    Troy vardı olmadı visa sipariş ettim kart gelmeden alışverişi yaptım

• bu 50 tl parafpuanı almak pahalıya mal oldu

Troy KK ile olmayınca visa kk istedim

3 adet kredi kartı geldi

oldu elimde 4 adet halkbank kredi kartları ( paraf Visa, mastercard, troy ve parafly visa)

şimdi bunlara yıllık kart aidatlarını da ayrı ayrı köklerler

en iyisi klasik MC paraf dışında diğer 3ünü iptal edeyim Troy en başta def edilecek
  • Arkadaşlar bu NFC ile ilgili olarak:
    Bazı işyerlerinde telefonu pos cihazına yaklaştırır yaklaştırmaz temassızı okuyor. Bazı yerlerde ise posun her tarafında telefonu gezdirmeme rağmen okumuyor. Kredi kartını ise hemen okuyor?
    Başına böyle bir şey gelen var mı?
    Acaba benim NFC de mi sorun var? Karşı tarafın pos cihazında mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paraf esnaf kartıyla olmuyor mu acaba deneyen var mı? Uygulamada alttaki öde kısmına tıklayıp giriş yaptıktan sonra öde kısmı kayboluyor. Bireysel kartlara özel mi kampanya acaba?

• Astforum A kullanıcısına yanıt
    Bu sorunu garanti nfc de bazı bimlerde yaşıyorum. Telefonu bir türlü okumuyor ama kredi kartını hemen okuyor. Şok 101 de sıkıntı yok ama bimin bazı şubelerinde bu sorun mevcut. Ama paraf için bişi diyemem

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.