Şimdi Ara

PARAF Ayt Matematik Denemeleri (YORUMUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
2.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgi Sarmal, Yanıt, Toprak, Acil, Endemik, Karekök (Kullandığım Ayt Matematik Denemeleri)

Bu yayınlardan bazılarını bitirdim bazılarını karma olarak çözüyorum arkadaşlar. Paraf'ı da alayım dedim ve 2 tane çözdüm lakin çözerken işlem kalabalığı gözüme çarptı ve soruların özenilmeden sanki soru bankalarından alınıp koyulması gibi bir his oluşturdu bende. Evet özgün ve değişik sorular var ama çözdüklerimden Sarmal, Acil, Endemik en hoşuma gidenleri oldu. (Bu arada PRF'ın Edb-Sos ve türkçe,fen,sosyal denemelerini de kullandım gayet güzel lakin matematikte ısınamadım bu yayına)

Sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 18 Mart 2020; 15:23:7 >

• sarmal ve acil zaten piyasanin en popileri ama endemigi bugün bitirdim.soruları normal.ama endemiktede işlem ameleligi fazla var.yav abi karmaşık sayılarda neyine işlem ameleligi nicin yaptirirsınki???.endemik yani pek tavsiye etmiyorum ben.ona gelinceye kadar bircom deneme var bilgi sarmal acil metin vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 denemesini çözdüm. Evet bazı sorularda işlem ameleliği var. Ama ben beğendim. Geometrisi falan baya iyi. Geçen sene bilgi sarmalı da çözmüştüm. Parafı daha güzel geldi bana.

• yapmacikinsan0 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam Endemik çok hoşuma gitti özellikle Geometri kısmında çoğu Ayt Matematik denemeleriyle kıyaslarsak en iyilerdendir.

LTİ kısmı da gayet güzeldi. Karmaşık sayılara gelirsek PRF'daki karmaşık sayıları görünce Endemiktekiler daha sempatik geldi.
  • bs endemık karekök sıralaması alalım.
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    bazı dümdüz sorularıda var logaritmanin tanim kümesini filan soruyor.tipik soru bankalarinda gorebilecegimiz tipten :/.analatik sorularinin artarda 3denemede tekrar ettigini gordum.benzer sorular :///

• MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Çözerken Acildeki gibi gerçek sınav hissiyatı oluşturamadı bende. Vakit kalırsa diğer denemelerden ozaman Prf'ı çözeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik ilk sorular
    5 yıl önce açıldı
    Limit Tyt matematik deneme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    Geometri kısmına bakarsak

Endemik > Sarmal > Karekök

LTİ sorularına bakarsak

Hemen hemen eşitler bence bariz fark göremedim.

Genel olarak değerlendiremedim çünkü matematik kısımlarında bariz fark göremedim.

Orijinal soru çokluğu bakımından Endemik diyorum.
  • Karekök nası hocam , soru bankası gibi çözülmesi gerekenlerden mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır, bence öyle aman aman bir deneme değil. Fakat çözecek deneme ya da başlangıç denemesi olarak çözülebilir çünkü çözümler hemen arkasında ve çok güzel açıklanmış.
  • Ben satın almadım forumdaki yorumlardan dolayı ama örnek sayfalarından inceledim dediğiniz gibi çok özenilerek yapılmış gibi durmuyor paraf. Ayrıca Acil'in TYT denemelerini beğenmemiştim ama AYT'si mükemmel olmuş gerçekten sınav hissiyatını yaşattı bende de
    Endemik'in de ayt denemesindeki geometri soruları çok hoşuma gitti yeni nesil soru yazmada 1 numara endemik bence geometride.

Bu arada edebiyatta parafın eskisini mi yenisimi çözdünüz ben yeni çıkanı aldım 35 tl'ye umarım verdiğim paraya değer çok merak ediyorum içini nasıl buldunuz ayt edebiyat denemesini parafın.
    Yanında Metin Ayt denemesini de aldım o da güzele benziyor bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CA6AEEDC -- 18 Mart 2020; 16:22:3 >
  • Yeni baskısı bendeki PRF edebiyat denemesinin. Az önce üçüncüsünü çözdüm ve piyasada edb-sos olarak çözmeğim deneme kalmadı diyebilirim o yüzden yorum yapabilecek donanımda olduğumu düşünüyorum. Deneme çok sağlam ve cidden özenilmiş siz rahat olun eğer edebiyatta 20+ net yapamıyorsanız şimdiden çözmeyin bunu derim.
    Anladım teşekkürler 3D'yi çözdüm ben en son ama 2-3 tanesinde çok zorlandım edb kısmında 8-9 yanlışı bulduğum birkaç denemesi oldu çok detay ve değişik sormuşlar bazılarını mavi denemelerden 2 tanesiydi sanirim birde pek bilinmiyor ama eseni çözdünüz mü fiyatı cazip geldi alsam mı emin olamadım.
  • esen 4'lü zor denemelerini çözdüm fiyatı düşükse al derim fena değildi.
  • Paraf yeni nesil ayt matematik denemeleri nasıldır? 6+2 olan.

• gigied G kullanıcısına yanıt
    Kitapçıda incelediğim kadarıyla normal denemesiyle klasik soruları çok benzer sadece yeni tarz sorular daha fazla özellikle geometride.
    Alınabilir yani değil mi? Listeme eklemiştim çünkü.

• gigied G kullanıcısına yanıt
    metin,acil,sarmal,endemik bittiyse 345 ve apotemiyi bekleyin derim. Ama kötü değil alınabilir evet.
  • Hocam ben de acil tyt denemesini beğenmedim. Aytsi de çok kolaylaş midir diye merak ediyordum. Yeni baskı di mi çözdüğünüz aciller

• Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    Evet yeni baskı alın bence mutlaka zaten ayt çok deneme çıkaran yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.