Şimdi Ara

Paraf akademi nasıl buldunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Gereksiz piyasanın yanına yaklaşamayacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmedim. Hocalar video karşısında anlatma konusunda deneyimsiz ve en önemlisi de bu.
  • Fizik öğretmeninin derse bakışını çok beğendim ben. "Ögretmenin görevi sorunun üzerinden ezberleterek anlatmak değildir" gibi bir şey söylüyor videonun başında. Youtube'da böyle bir fizikçi olduğunu sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1938 -- 19 Aralık 2019; 8:51:49 >
  • Mesela fizikçisini göz önüne alırsak adam daha plan bile yapmamış gibi rastgele gidiyor öğrenci bunlardan zorlanır bunlardan başlıyım diye hareket sonra elektrostatik sonra düzlem aynaya geçeriz diyor ilk defa böyle bir sıralama gördüm bunlarla gidenler yoldan saparlar diye düşünüyorum ancak tek bir konu dinleyecek olanlar için faydalı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıdemlimezun -- 19 Aralık 2019; 9:50:27 >
  • kıdemlimezun kullanıcısına yanıt
    Bende ekleme yapayım tekrar kanalı olmuş bence de ben tm yim ama bir Önder hocadan isim dinledim bundan önce bir de şu hocaya bakayım dedim anlatım çok yavaş örnekler vs fena değil ama kesinlikle ana kanal olamayacağını düşünüyorum Bekir Avşar'ı yok fena geliyoruz bilgi eksiğiniz olmayacak en sağlam iş geliyor vb laflarının altında kalacağı günleri merakla bekliyorum ayrıca pdf yok galiba derslerin altında tahtaya yazıyormuş modunda aylardan olmuş Aralık sınava 6 ay kalmış millet ayt fen ayt mat çalılıyorken tyt de tekrar için kanal bulacak o da pdf sunmayacak patlar valla

• Paraf akademide bu yil icin de video atilacak ama asıl 2021 için düşünülmüş. Bunu da türkçecisi demişti kendi kanalında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla fizikçisi kafa adam da, üstteki arkadaşın dediği gibi konu sıralaması olmadığı için takip etmenizi çok da önermem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkçeci güzel anlatıyor bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malumların getir götürünü yaparlar anca. Bu arada tekir biyoloji anlatacak mi orada? Sadece ana ekranda videosunu gordum orda vardi da biyoloji anlatacak mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.