Şimdi Ara

Paracard Kuruşları Ödemeyin (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
715
Cevap
13
Favori
36.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aralık ayı kuruşları yatmış. (Bu ay da 25 TL :)

Yeni kampanya için mesaj gönderen var mı? ya da buna gerek var mı?
  • Şimdi mesaj attım.

Gelen mesaj aynen şöyle:

"Kampanyaya katılım talebiniz alınmıştır. 1 TL üzeri işlemlerinizden müşteri başına ödül tutarı toplam en fazla 20 TL'dir.www.paracard.com.tr"
  • 25 tl mizi almısız hayıllı olsun :)

yalnız daha once mesaj atmıyodukk neden tekrardan mesaj atıyosunuz ki
  • atalım mı şimdi mesaj ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

atalım mı şimdi mesaj ne dersiniz

bn dün gönderdim ardından katılım kaydınız alınmıştır diye devam eden yukarıdaki msj geldi... yani atmak gerekiyor...
  • 18 TL yatmış.

yeni mesaj falan göndermedim...
  • Zaten O yatan Para geçen kampanyanın parası. Mesele şubat 2-3 ünde yatıracaklar mı. Ben Garantiye güven olmaz diyerekten tekrar mesaj yolladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan50

bi gelse parafkartım getirmiyor sahtekar kuryenet

Bu mesajı ben yazdım zannettim. Kuryeneti en az 10 defa aradım. En son aradığımda ağzıma geleni saydım, sizi beceriksizler dedim. Kartımı hemen bankaya geri gönderin dedim. Sonra bankayı aradım, kuryenet'le sinir harbi yaşıyoruz, beni bunlarla muhatap etmeyin kartımı şubeye istiyorum dedim. Şubenin talepte bulunması gerekir dedi. Anlaşılan daha bekleyeceğiz.
  • atmasaniz olur 6 aydir aliyorum.

ama 50 kurisdan kacacam diye 20 tl den olmim diye dayanamadim attim ben mesaji

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • " Bu fırsattan yararlanmak bir kez SMS gönderilmesi
    yeterlidir, kısa mesaj göndermeyenler kampanyadan yararlanamaz. "

diyor.
  • SMS paketi olanlar 0532 752 33 40'a gönderirseler 50 kuruş ödemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

atmasaniz olur 6 aydir aliyorum.

ama 50 kurisdan kacacam diye 20 tl den olmim diye dayanamadim attim ben mesaji

Aynen:) riske atmiim dedim:)

• bu lanet garanti benden 3.75 her ay ekstre ücreti kesti defalarca şikayet etmeme ragmen hala düzelmeyince bende kullanmıyorum artık.. sizden her hangi bir kesinti olmuyor mu yoksa hepinizinki maaş kartı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

SMS paketi olanlar 0532 752 33 40'a gönderirseler 50 kuruş ödemezler.

unutmuştum bunu. iyi hatırlattınız.

hanımın telefonda paket vardı. gönderdim. katılım talebiniz alındı dedi.

ama benim gariban pakette sms paketi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo224

bu lanet garanti benden 3.75 her ay ekstre ücreti kesti defalarca şikayet etmeme ragmen hala düzelmeyince bende kullanmıyorum artık.. sizden her hangi bir kesinti olmuyor mu yoksa hepinizinki maaş kartı mı ?

benden de sanırım 3-4 yıl önce kesiyordu (maaş müşterisi değilim), şubeye gidip ekstre istemiyorum diye birşey imzaladığımı hatırlıyorum, sende bir şubene uğra bence...

• dün 18 tl yatmış. gayet güzel :)
  • Az önce mesaj geldi.. Kuruşları ödemeyin kampanyasında kazanabilecek maksimum ödül tutarı 20 TL olarak güncellenmiştir diye.
  • arkadaşlar bugün paracard'ım geldi. destur bismillah kullanmadan hemen hesap işletimi kesmişler 45 tl. cok sinir oldum. siz bu aldıkları parayı kuruşlarla çıkarabiliyor musunuz? ya da sizden kesilmiyor mu hesap işletim ücreti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

arkadaşlar bugün paracard'ım geldi. destur bismillah kullanmadan hemen hesap işletimi kesmişler 45 tl. cok sinir oldum. siz bu aldıkları parayı kuruşlarla çıkarabiliyor musunuz? ya da sizden kesilmiyor mu hesap işletim ücreti?

otomatik fatura bağlı olduğu için kesmiyor.
    yoksa acımaz...
  • yahu 18 tl 25 tl yatanlar harbiden uğraşıyor mu kuruşlu alışveriş yapmak için yoksa ortalama kullanımda da böyle bir kazanç oluyor mu?
    tavsiyeniz var mı? ben de yei kullanmaya başlayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.