Şimdi Ara

Parabolde Mikail hoca mı Behzat hoca mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mikail hocanın limit ve türevini kesinlikle kullanacağım bu farz oldu. Peki sizce parabolde kullanmaya değer mi ? Parabol için Behzat yeterli olur mu yoksa Mikail hocanın parabolu için 1 hafta ayırmaya değer mi ?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Canım kardeşlerim, Allah'ını sevdiklerim bu kadar adam konuyu görüyorsunuz neden cevap yazmiyorsunuz ? Allah'ına kurban olduklarım gelinde yazın şu cevabı be zor değil be haydi be.

• Bana kalırsa tüm konular Mikail hocamla çalışılmalı abi. Yorumda serzenişte bulunmuşsun onun için yazdım yoksa kullandığımdan değil ama kullanacağım yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmaca.

Bana kalırsa tüm konular Mikail hocamla çalışılmalı abi. Yorumda serzenişte bulunmuşsun onun için yazdım yoksa kullandığımdan değil ama kullanacağım yani.
    Dostum yorumun için sağol bir de kullanan arkadaşlar yorum yapsalar daha iyi olacak

• Mikail Hoca'nın Polinom, Çarpanlara Ayırma ve Fonksiyon 1-2 videolarını izledim. Behzat Rasuli'yi LTİ için izliyorum, genel değerlendirmem şu: Mikail Hoca daha temelden alıyor ve daha tane tane, her şeyi açıklayarak gidiyor. Behzat Rasuli ise orta seviyeden alıyor ve konunun arasında çarpanlara ayırmadan vb. konulardan bir bilgiyi bilmiyorsan bunu bilmen lazım diyerek açıklamadan konuyu anlatıyor. Sonuç olarak 2 hoca da benzer sorular çözüyor ve benzer seviyeye getiriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • behzat rasuli parabol izledim beğenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13th Patronus

Mikail Hoca'nın Polinom, Çarpanlara Ayırma ve Fonksiyon 1-2 videolarını izledim. Behzat Rasuli'yi LTİ için izliyorum, genel değerlendirmem şu: Mikail Hoca daha temelden alıyor ve daha tane tane, her şeyi açıklayarak gidiyor. Behzat Rasuli ise orta seviyeden alıyor ve konunun arasında çarpanlara ayırmadan vb. konulardan bir bilgiyi bilmiyorsan bunu bilmen lazım diyerek açıklamadan konuyu anlatıyor. Sonuç olarak 2 hoca da benzer sorular çözüyor ve benzer seviyeye getiriyor.
    Benzer soruları cozduklerini düşünmüyorum. Mikail hocanın pdfsini görmüştüm daha zor ve detaylı sorular çözdüğünü gördüm. Benim sorum bu kadar vakit ayırmaya değer mi cinsinde bir soruydu. Yoksa Mikail hocanın Behzat hocaya göre çok daha detaylı işlediğini biliyorum dersten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mert hoca denemeleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rivaul

behzat rasuli parabol izledim beğenmedim
    Neden dostum

• Yukarı

• yarın michael hocamızın parabolunu bitereceğim parabol dinlerken eşitsizlik de öğrendim 0 dan 100 e çıkardı gerçekten

• temelin varsa behzat yoksa mikail hocadan izle ben geçen sene behzattan dinlemiştim temelim kötü olduğu için pek verimli olmadı biraz hızlı anlatıyordu anlamakta zorlanıyordum
  • Mikail Hocadan konu dinlemedim hiç ama BR ile çalıştıktan sonra parabolde kendimi güçlü hissediyorum

• valla parabole başlıcaktım kaftan bu postu gördüm :D 0'ım bende mikail hocadan mı gitsem brden mi kararsızım o yüzden rez
  • Miko

• eğer temeliniz varsa BR yeterli ama sıfırsanız Mikail hoca.bu yazdığım yalnızca parabol için değil bütün konular için geçerli
  • ben geçen sene kaftan izlemiştim bu sene mikail hocadan izliyorum bence mikail hoca daha iyi
  • Arkadaşlar bu dediğiniz Mikail parabol videosu linkini atar mısınız

• valla ben sunu diyeyim mikail hocayi bilmem malum kullaniyorum ve sadece reimann kaldi parabolde sikintimin olmadigini soyleyebilirim bu su demek olmuyor her parabol sorusunu yapmak demek olmuyor konuyu adam gibi kavradigimi belirtiyorum sadece

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    hocam parabolü bi trigosu logaritması kadar güzel değildi yani youtubeden ekstra pek bişey anlatmamış
  • Ben dün Mikail hocadan bitirdim kesinlikle Mikail hoca daha iyi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.