[Game] - Lineage2 - Chronicle3.zip dosyasını çektim. fakat her ay 20 küsür $ vermek istemiyorum. ne yapmam gerek ? daha once bu oyunu hiç oynamadım. ama mmorpg cok oynadım. Nasıl yapacagımı tane tane birisi anlatabilirse çok teşekkür ederim.
üst konuda yazanları yaptım. şu extreme serverı ile ilgilii olanı orda bahsedilenhatayı veriyor sadece. forumda düzelicek yazıyor ama düzeldiği falan yok. sürekli hata.
bendede aynı hata cıkıyo suan extremi yukledım am hata verıp duruyo duselmıo
yani kimse bilmiyor? herkezde ilk denemede çalıştı? bi bizde çalışmıyor?
www.lineage2tr.com da kurulum hakkında yardım var bi dene.ben burdaki anlataımdan oyunu kuramayan adam görmedim sende yaparsın heralde bide bunu dene :)
bu aşağıdakileri yaparsın sorunsuz bi şekilde bu oyunu bedawa oynıyabilirsin
oyunu yeni kuranlar için: oyunu yeni kurdunuz için bir sürü updateler oldu bu yüzden indirdikten sonra baya bir zamanınızı alıor uptae etmek ondan sora aşağıda werdiğim BnB serwerini oyunun üzerine kuruosunuz;) (ama update arkadaşların dediği gibi orjinal serweri için buna gerekde yok...)
serwerin zorluğu ise şöyle:x3x3x3x5(eğer kolay sewmeyen warsa bu serwerı öenriyorum
Arkadaşlar bu serwerda update yok engine olayı war oyunun yeni patchleri ciikior yani az önce dediğim gibi engine dosyası oluor bu dosyayı bilgisayrım/c/program files/lineageII/system in içine kopyalıorsunuz aşağıda linkini werdim... bazı aralıklarla bu engine dosyası yenilenior we oyuna giremiorsunuız bu dosyasının yelinmesinin nedeni ise bıu serwerdaki kullanıcıların ilerlior olması we güwenlik açısındandır...( bu dosyayı yukardaki 9.6 mb lik oyunun serwerini kurduktan sora az önce belirttiğim gibi buluunduğu dosya kopyalıorsunuz...(yeni patch çıktıkca burada güncelleyeceğim uzun araklıklarla çıkıor zaten)