Şimdi Ara

Para vermeden bu oyunu nasıl oynuyacağım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [Game] - Lineage2 - Chronicle3.zip dosyasını çektim.
    fakat her ay 20 küsür $ vermek istemiyorum.
    ne yapmam gerek ?
    daha once bu oyunu hiç oynamadım.
    ama mmorpg cok oynadım.
    Nasıl yapacagımı tane tane birisi anlatabilirse çok teşekkür ederim.

üst konuda yazanları yaptım.
    şu extreme serverı ile ilgilii olanı
    orda bahsedilenhatayı veriyor sadece.
    forumda düzelicek yazıyor
    ama düzeldiği falan yok.
    sürekli hata.

• bendede aynı hata cıkıyo suan extremi yukledım am hata verıp duruyo duselmıo

• yani kimse bilmiyor?
    herkezde ilk denemede çalıştı?
    bi bizde çalışmıyor?
  • www.lineage2tr.com da kurulum hakkında yardım var bi dene.ben burdaki anlataımdan oyunu kuramayan adam görmedim sende yaparsın heralde bide bunu dene :)
  • bu aşağıdakileri yaparsın sorunsuz bi şekilde bu oyunu bedawa oynıyabilirsin

Lineage 2 c3 Oyunu burdan indirebilirsnizi(1.9 gb)

oyunu yeni kuranlar için: oyunu yeni kurdunuz için bir sürü updateler oldu bu yüzden indirdikten sonra baya bir zamanınızı alıor uptae etmek ondan sora aşağıda werdiğim BnB serwerini oyunun üzerine kuruosunuz;) (ama update arkadaşların dediği gibi orjinal serweri için buna gerekde yok...)

L2_c3_BnBserwer_patch(serweri indirmek için tıklayınız)

serwerin zorluğu ise şöyle:x3x3x3x5(eğer kolay sewmeyen warsa bu serwerı öenriyorum

Arkadaşlar bu serwerda update yok engine olayı war oyunun yeni patchleri ciikior yani az önce dediğim gibi engine dosyası oluor bu dosyayı bilgisayrım/c/program files/lineageII/system in içine kopyalıorsunuz aşağıda linkini werdim... bazı aralıklarla bu engine dosyası yenilenior we oyuna giremiorsunuız bu dosyasının yelinmesinin nedeni ise bıu serwerdaki kullanıcıların ilerlior olması we güwenlik açısındandır...( bu dosyayı yukardaki 9.6 mb lik oyunun serwerini kurduktan sora az önce belirttiğim gibi buluunduğu dosya kopyalıorsunuz...(yeni patch çıktıkca burada güncelleyeceğim uzun araklıklarla çıkıor zaten)

Buyrun engine dosyasını buradan indirebilirsiniz...(tıklayın)

we son olarakta acount alıyoruz çok basit extreme gibi uğraştırmıor hemen malinize bi onaylama kodu gelior okadar adresi aşağıda werdim

Buyrun bu adresten acount alın/üye olun bu adresen/ ÇOk basit(Buraya tıklayınız)

kolay gelsin eğer serweri kurup oynayan olursa oyundaki char imin adı:(heredot) ve diğer charimin adi ise yani cuce olanı (zewzek)

herkeze kolay gelsin iyi oyunlar...

Not:Oyunun kendisi hariç diğer bütün uploadları kendim yaptım hiç birinde sorun hepsi direk link üzerine tıklamanız yeterli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu oyun ne zaman biter ? (gta 4)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.