Şimdi Ara

para verip aldım çar 5 saat sonra çalındı:(HELPP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • g.o allaha havale et onu bi oyun için öbür dünyasıda var
  • pff 2. eposta adresini değiştirmemişsin yada değiştirdikten sonra bi kere parola sıfırlama iletisi atman lazım kendi 2. epostana yoksa adam bi önce giden parola sıfırlamayı kullanabilir
  • Şimdi hotmailde bir açık var adamın sana sattıgı charın mailinin alternatifine şifre sıfırlama atıyosun o şifre sıfırlama 1 gün için geçerlidir . Sen istersen herşeyi değiştir o şifreyle adam değiştirebiliyor şifreyi . Güvenmediğiniz insanlarla veya yüzyüze olmadıktan sonra takas veya char alım satımı yapmayın .
  • g.o yüz yüze alısverıs dışında alışveriş yapmayın.yapılıcak pek bişey yok.
  • aldgn adma tıcket atmıs olabılır char satın alındıgı zmaan daha once alınan pre cash bunlarn kodlarını adam kendısı bıldgn ıcın tıcket atar we deıstrr eyer onları sende bılıorsan snde deıstrebılırsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlueRedBear26

dün bi çar aldım 72 lvl 200 m para vermiştim tüm bilgilerini aldım mailini şifresini değiştiridm itemlerimi atım 4 5 saat sonra çarın şifresi değişmiş çarı aldım adamda benim bulundum şehirde değil ne yapabilrim bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin çar giti onu salıyorumda içinde büsürü item vardı ona yanıyorum ...

Yazık olmuş gerçekten üzüldüm geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuTLu.

Şu msn e gönderilen şifre kodunu adam saklayıp sonrada değiştirmiş olmasın olabilir mi.

msn e gonderilen sifre kodundan bencede onun 36 saat gibi bi suresi war onu gondermistir senden parayı alıncada olan olmus işte gecmis olsn!
  • Çok geçmiş olsun. Ben de char almayı düşünüyordum ama bunları duyunca vazgeçtim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasienn

iyi işte annen veya baban sana o parayı ne diye verdi kim bilir sen ne yaptın öle belanı bulursun anne baba lafı dinleyin dinlemesseniz kral olsan tepe taklak olursun yaaaa oyuna para yatırırsan olacağı bu sen gibi çok var piyasada

eskiden bende öyle derdim ama artık fikrim değişti basıcan biriktirdiğin harçlığı oynucan paramunda saatlerce kasıp derslerden geri kalacağına
  • ne diyelim gecmiş olsun

ulan memlekette bu kadar ac varken oyuna para verenlere müstak bunlar
  • Biri bana şu guncellemeler ve alternatif mail olayını detaylı şekilde anlatabilirmi lütfen..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous

Biri bana şu guncellemeler ve alternatif mail olayını detaylı şekilde anlatabilirmi lütfen..........

Alternatif mail .: Sen mailin şifresini unutursan . şifreyi sıfırlama mailini alternatif maile attırabiliyosun(hotmailde)
    Sen char alıp mailin şifresini değiştirdiğinde adam şifremi unuttumdan şifreyi sıfırlama maili atar maili ele geçirir.
    Bu alternatif maili istediğin mail yapabilirsin ..

konuyu açan arkadaş
    Sen mailin şifresini değiştirmek yerine charın mailini değiştirseydin bu başına gelmezdi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.